Відома українська письменниця Ірена Карпа, яка зараз проживає в Парижі разом з двома доньками і чоловіком-французом, поділилася з багатотисячною аудиторією сумною новиною.

40-річна знаменитість повідомила в Facebook, що 4 червня пішов з життя її рідний дядько Богдан Іванович. Пару місяців тому померла його дружина.

"Щойно пішов з життя мій єдиний дядько, Карпа Богдан Іванович. Той самий, чиєї дружини не стало кілька місяців тому. Перше, що я подумала при звістці про смерть тітки: "Як він буде без неї? Це ж любов його життя!" І тепер розумію, що без неї він просто не зміг бути. Мене завжди вражала їхня родина - якась така непідробна любов між усіма, відсутність совкової репресивності, повага. В їхньому домі завжди було затишно і світло. Наче приходиш у місце сили. Їхні діти, мої брати, приїздили додому у Франківськ у кожну відпустку, живучи закордоном. А ще вони всією родиною - з онуками - щоліта разом відпочивали на великій віллі коло моря. Якісь такі речі, наче прості, але багатозначні. Яких бракувало й бракуватиме більшості українських родин. Спочивайте з миром, вуйку Богдане. Дуже сподіваюся, що десь там ви зараз поряд із коханою жінкою", - написала Ірена.

скріншот

Нагадаємо, Ірена Карпа показала, як правильно носити вишиванку.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірена Карпа відверто розповіла про зміни, зрозуміє кожен.

Також портал Знай.uа писав, що 40-річна Гола Ірена Карпа згадала, якою була в 20.