На цей раз ми детально розберемося з тим, як правильно готувати звичайну, іншими словами - класичну яєчню. Не секрет, що це найпоширеніша страва на всій земній кульці. Особливо в ходу цей "витвір кулінарного мистецтва" у тих, хто хоче поїсти смачно, але з мінімальним витратами часу і грошей: студентів та ділових дітей.
Це правда, з приготуванням звичайної яєчні впораються навіть підлітки, які залишаються вдома одні.
Про цей рецепт стало відомо завдяки популярному відео на YouTube-каналі"рецепти від Івана".
Класичний і найшвидший варіант приготування звичайної яєчні - поставити сковороду на сильний вогонь, через секунд 20 влити туди рослинне масло, потім почекати, поки воно почне шипіти і після цього вбити яйця. Трохи зменшити вогонь, посолити, смажити приблизно 5 хвилин, вимкнути вогонь і подавати на стіл. Це рецепт яєчні-глазун'ї.
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Є логічне питання. Навіщо ж прогрівати сковорідку? Це робиться для того, щоб яйця не приставали до поверхні посуду. Насправді, сучасні сковорідки дозволяють готувати як завгодно і їжа не пристає.
Тому ви можете просто влити масло в сковорідку, вбити туди яйця і тільки після цього ставити її на вогонь.
Раніше повідомляли, домашній квас від Євгена Клопотенка освіжить моментально: смачний рецепт літнього напою.
Як повідомляв Знай.uа, смачний щавлевий борщ без м'яса: елементарний рецепт ароматного і ситного страви.
Знай.uа писав, смачно і корисно: домашня згущене молоко всього за 15 хвилин.