На цей раз ми детально розберемося з тим, як правильно готувати звичайну, іншими словами - класичну яєчню. Не секрет, що це найпоширеніша страва на всій земній кульці. Особливо в ходу цей "витвір кулінарного мистецтва" у тих, хто хоче поїсти смачно, але з мінімальним витратами часу і грошей: студентів та ділових дітей.
Це правда, з приготуванням звичайної яєчні впораються навіть підлітки, які залишаються вдома одні.
Про цей рецепт стало відомо завдяки популярному відео на YouTube-каналі"рецепти від Івана".
Класичний і найшвидший варіант приготування звичайної яєчні - поставити сковороду на сильний вогонь, через секунд 20 влити туди рослинне масло, потім почекати, поки воно почне шипіти і після цього вбити яйця. Трохи зменшити вогонь, посолити, смажити приблизно 5 хвилин, вимкнути вогонь і подавати на стіл. Це рецепт яєчні-глазун'ї.
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Є логічне питання. Навіщо ж прогрівати сковорідку? Це робиться для того, щоб яйця не приставали до поверхні посуду. Насправді, сучасні сковорідки дозволяють готувати як завгодно і їжа не пристає.
Тому ви можете просто влити масло в сковорідку, вбити туди яйця і тільки після цього ставити її на вогонь.
Раніше повідомляли, домашній квас від Євгена Клопотенка освіжить моментально: смачний рецепт літнього напою.
Як повідомляв Знай.uа, смачний щавлевий борщ без м'яса: елементарний рецепт ароматного і ситного страви.
Знай.uа писав, смачно і корисно: домашня згущене молоко всього за 15 хвилин.