Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує своїх шанувальників всілякими гарячими знімками, на яких фігурує в цікавих нарядах, в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч чоловік.

Зараз майбутня "Холостячка" поділилася двома дуже спокусливими фотографіями, на яких постала в літній сукні з лимонами. На першому знімку у неї оголилася одна ніжка, а на другому, розставивши ноги, Злата показала пристрасть - її груди майже вилізла з сукні, поки вона видавлювала сік з лимонів.

Злата Огнєвіч. Скрін, Instagram

"Коли життя тобі підносить лимони - роби з них лимонад. У мене - так! А у Вас? 💛 Як прекрасно жити з відчуттям всередині: "Я знаю, чого хочу"! Як прекрасно довіряти своїм почуттям і проживати момент! Щоб зробити лимонад, багато🍋🍋🍋 не потрібно... Але життя - це інша справа)) бо якщо ти не вмієш перетворювати неприємний досвід в почуття подяки - уроки долі будуть постійно потрапляти на шляху до життя. А тому - робіть лимонад, живіть на повну, дивуйтеся і довіртеся)) Все. P. S. соковито увірвалися в літо з чудовою командою", - пише Злата Огнєвіч в публікації.

"Неймовірна😍😍😍", "Ще пару фоток і доведеться на холостячку йти😂", "Дуже красива фоточка🙌🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юля "Зайка" з "Холостяка" проговорилася про смертельну хворобу: "Ніхто не застрахований"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася історією про сумне дитинство: "Було боляче"

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Знай.ua писав, холостячка Злата Огнєвіч проговорилася про улюбленого пілота: "Провокаційно і скажено. Все, як я люблю"