Відома українська співачка Ані Лорак, яка поїхала працювати і жити в Росії, подякувала своїм фанатам за відмінну атмосферу на концерті. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

«Наш вечір! Наповнений посмішками і вашою любов'ю! Спасибі кожному, хто розділив з нами цей шоу-концерт», - написала вона підписникам, публікуючи знімки з концерту. На знімках красуня в запаморочливих образах виступає на сцені.

Ані Лорак, Instagram

Ані Лорак, Instagram

Ані Лорак, Instagram

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Ані Лорак, Instagram

"Дуже хочемо на ваших концертах почути хіти "Сонце", "Для тебе", "Shady lady", "Такі вечори не забуваються... справжня любов, коли Ваш голос і голоси людей зливаються в один. Чарівна!" - коментують побачене підписники.

"Який же вчора був неймовірний вечір! Найкращі емоції - це емоції, розділені з Вами. Дуже любимо і вже сумуємо", "Яка ви щаслива, коли на сцені", "Видно, як ви віддаєте свою енергію на все. Будьте такою щасливою завжди", - вважають віддані фанати Ані Лорак, коментуючи її старання.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак нарешті зізналася, хто робить її щасливою:"бережіть коханих". Буквально нещодавно 42-річна знаменитість презентувала новий кліп на пісню "роздягнена". В останньому пості в соцмережі Кароліна зазначила, що її відеоробота вже набрала майже 6 мільйонів переглядів на YouTube.

Як повідомляє портал «Знай.uа» 42-річна Ані Лорак влаштувала примірку найгарячіших бікіні:"ідеальна фігура". Ані Лорак поділилася пікантними кадрами, показавши фігуру в купальнику

Також «Знай.uа " писав, що Ані Лорак похвалилася талантом їх з Муратом 9-річної дочки: "спостерігаю за результатами". Ані Лорак поділилася зворушливим фото з донькою Софією