Фахівці розповіли, яким чином можна виростити кабачки. Це найкраще добриво.

Кабачки є одним з найпопулярніших овочів на городах українців і багатьох цікавлять нюанси догляду за ними. У зв'язку з цим на Telegram-каналі "щоденник дачника. Сад і город" розповіли секрети догляду за кабачками.

Українцям розповіли, як приготувати диво-розчин для догляду за кабачками.

Цей розчин допоможе кабачкам принести багато плодів і захистить їх від гниття. Для його приготування потрібно підготувати воду, борну кислоту, йод, молоко або ряжанку.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Кабачки, кадр з відео: YouTube

Спосіб приготування розчину:

  • Половину чайної ложки борної кислоти розвести в невеликій кількості гарячої води.
  • Підготувати 15-40 крапель йоду, в залежності від стану рослин.
  • Підготувати півлітра молока або ряжанку.
  • Всі інгредієнти змішати в 9 літрах води.

Готовий розчин необхідно залити в пульверизатор і обробити їм листя кабачків. Дану процедуру можна повторювати кілька разів.

Кабачки / фото: Pixabay

Це допоможе кабачкам пережити несприятливі умови і недолік поживних речовин.

Нагадаємо, ми розповіли, чим і як поливати моркву і буряк для казкового врожаю. Морквина і буряк – улюблені коренеплоди українців. Ще б пак, адже в них море вітамінів і мікроелементів, а приготувати з них можна безліч смачних страв.

Як повідомляє портал «Znaj.ua» Користь і шкода щавлю: дієтолог повідала про всі властивості "вітамінно-мінеральної бомби". Дієтолог розповіла про користь популярного продукту

Також « Znaj.ua "писав, що Як виростити солодкий буряк і зібрати багатий урожай: важливі Поради для городників. Українцям дали кілька корисних порад, як виростити хороший урожай буряка.