Кожна дівчина мріє про справжнє і взаємне кохання. У пошуку коханого може допомогти Казанська Божа Матір. Свята володіє особливою сильною енергією і до неї можуть звертатися всі, хто мріє знайти супутника життя - дівчата, жінки і чоловіки.

Під час читання молитов потрібно мати чисті і світлі помисли і щире серце. Головне - вірити у свої слова.

Молитва Богородиці про допомогу в любові і заміжжі

"О, Пресвята Владичице Богородице, Царице небесах і землі, Вищій ангел і архангел і всього творіння чесна, чиста Діво Маріє, світу благая Помічниці, і всім людям твердження, і у всяких потребах позбавлення! Призри і нині, Пані Всемилостива, на рабів Твоїх, Тобі розчуленою душею і скорботним серцем молячись, зі сльозами до Тебе припадаючи і поклоняючись пречистому і доленосно образу Твоєму, і допомоги і заступництва Твого просяще. О, Всемилостива і Премілосердая Діво Богородице Чиста! Поглянь, Пані, на люди Твоя: ми бо грішні Не маємо іншої допомоги, крім Тебе і від Тебе Родженого Христа Бога нашого. Ти єси заступниця і предстательніца наша. Ти є ображених перед тими, скорботним радість, сірим притулок, вдовам берегиня, дів слава, сумуючим радість, хворим відвідування, немічним зцілення, грішним спасіння. Тим-то, о Богомати, до Тебе прибігаємо, і на Твій Пречистий образ з предвічним на рук Твоїх держімому Немовлям, Господом нашим Ісусом Христом взірающе, розчулений спів Тобі приносимо і співаємо: помилуй нас, Мати Божа, і наше благання виконай, вся бо суть можлива клопотанням Твоїм, яко Тобі слава личить нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь. .”

Ікона Божої Матері. Скріншот з відео.

Молитва про любов Пресвятої Богородиці

О, Пресвята Владичице Богородице! Зі страхом і любов’ю припадаючи до чесної ікони Твоєї, молимося Тобі: не відверни лиця Твого від нас, що вдаємося до Тебе; ублагай, Мати милосердна, Сина Твого, Бога нашого, Господа Ісуса Христа, щоб у мирі охоронив землю і Церкву нашу святу зберіг непорушною від зневіри, єресей і розколів; визволи всіх, що з вірою моляться Тобі, від гріха, від підступів ворожих, від усякої спокуси, скорбот, біди й печалі сердечної, подай чистоту думок, виправлення життя грішного й прощення гріхів, щоб усі ми вдячно, прославляючи велич Твою, сподобилися Царства Небесного й там з усіма святими прославляли пречисте й величне ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь .”

Популярні новини зараз

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше День Іоанна Предтечі 7 червня-час передбачити майбутнє: як молитися і чого ні в якому разі не можна робити

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сильні молитви за українських воїнів, які подарують захист-читай з вірою

Також «Знай.иа " писав, що Найсильніший сон Діви Марії про Ісуса: зберігайте його і буде вам щастя