З'явилася нова інформація про новий унікальний проект "Співають всі", який виходитиме на телеканалі "Україна".

Популярний український телеведучий, ведучий шоу "Маска" і фіналіст проекту "Танці з зірками" Володимир Остапчук частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 500 тисяч чоловік. Зараз же, під час триваючої активної підготовки до зйомок "Співають всі", за всесвітньо відомим форматом All Together Now, стало відомо, що саме Володимир стане ведучим цього шоу.

Володимир Остапчук, instagram.com/vova_ostapchuk/

У цьому проекті візьмуть участь величезна кількість музичних експертів, мета яких оцінити вокальні вміння того чи іншого учасника. Цілих сто зірок українського шоу-бізнесу стануть журі "Співають всі". Лише нещодавно на телеканалі "Україна" закінчилося масштабне шоу "Маска", ведучим якого був все той же Володимир Остапчук. Зараз же він зізнається, що встиг скучити за драйвом великої сцени.

Вова Остапчук, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Шоу "Маска" стало справжньою сенсацією на українському телебаченні, тому, коли глядачі побачили мене в рекламі нового співочого проекту, просто засипали питаннями про нього. Нарешті я можу розкрити таємницю - так, я стану ведучим унікального вокального шоу "Співають всі" на каналі "Україна". Популярний міжнародний формат, сто членів журі і всі співають - уявляєте масштаб нашого нового проекту?", - каже Володимир Остапчук.

Володимир Остапчук з дружиною, фото з Instagram

Після цього телеведучий додав, що вже чекає не дочекатися початку зйомок, щоб зустрітися з українськими телеглядачами і подарувати океан гумору та емоцій. Відомо, що завданням учасника буде виконання композиції так, щоб члени журі не витримали, встали і почали йому підспівувати.

Нагадаємо, "Як соплі", - Остапчук подражнив Фреймут своїми "делікатесами"

Як повідомляв "Знай.ua", Фреймут навчила Остапчука відкритому стилю Облизування з хлюпанням: "Пощастило дружині..."

Знай.ua писав, Володимир Остапчук виставив постільні кадри з молодою дружиною: "Скільки?"