Наталія Денисенко продемонструвала чуттєве фото. Його вона забезпечила філософськими міркуваннями про життя.

Українська актриса Наталія Денисенко знімалася в таких фільмах як "кріпосна"," Клан ювелірів"," Село на мільйон"," Століття Якова", які зробили її популярними.

На сторінку зірки" кріпак " Наталії Денисенко в соцмережі Instagram підписано понад 217 тисяч читачів. Актриса регулярно радує своїх шанувальників свіжими фото і відео, а також особистими роздумами.

Так нещодавно вона опублікувала чуттєву, чорно-білу фотографію. Вона зазначила, що палітра була не випадково, так як зміст поста перегукується з цим фото.

"Зараз не простий період затемнень і всяких там ретроградних Меркуріїв і мене особисто штирить не по-дитячому", - зізналася вона.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Однак вона закликала не приймати хороші речі як належне. Вона попросила шанувальників радіти простим речам.

Єфросиніна та Денисенко. Скрін, відео YouTube

"Коли ви в останній раз були вдячні за те що у вас руки робочі? Або за те що ви можете піти і їжі собі купити? Чому порівнюємо, хочемо, вимагаємо.... Скільки енергії йде на це?",- зізналася вона.

Нещодавно Наталка зізналася в інтерв'ю Маші Єфросиніній, що вже чотири рази виходила заміж, і не збирається на цьому зупинятися. При цьому всі свої весілля вона планує сама.

Наталку сміливо можна назвати прогресивною мамою, тому що говорити про сексуальну освіту з сином вони почали вже в чотири роки. В інтерв'ю вона також поділилася своїм списком корисних книг про статеве виховання дітей.

Нагадаємо, Вінницька, Трінчер, Білозір і Сміюха зізналися, що стали жертвами інтриг у колективі: "Хотілося, щоб це припинилося"

Як повідомляв " Знай.ua", Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш с * ксуальних сідниць

Знай.ua писав Зібров, Сумська, Павлик, Боржемська та інші зірки шоу-бізнесу відповіли на питання про допомогу батько