Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла про те, якою буде погода в четвер, 10 червня. До чого готуватися перед вихідними, і чи варто сподіватися.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як виявилося, циклону шалено сподобалося в Україні, тому ще на кілька днів він тут затримається, звичайно ж, разом з дощами і грозами. Це, як зазначила синоптик, якась плата.

У четвер, 10 червня, дощові грози пройдуть практично по всій території України, а характер опадів періодичний. Якщо грози все ж дійдуть, то можливий невеликий град.

На опублікованій синоптиком карті можна помітити, що вдень, 10-го червня на півдні і Півночі буде місцями ясно, однак, без парасольки на вулицю краще все одно не виходити, так як погода вкрай непередбачувана.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Прогноз на 10 червня, фото: Наталка Діденко

У Києві ж є невелика ймовірність дощу з грозами, однак, сонця також вистачатиме, тому не засмучуємося, і починаємо потроху готуватися до п'ятниці.

Стовпчики термометрів піднімуться до 20-23 градусів тепла, що не може не радувати, так як температура досить комфортна для прогулянок.

Прогноз на 10 червня, фото: Наталка Діденко

"Проти літнього дощику-нічого засуджує: пух приб'є, пил змиє, безсовісним паліям надає по тому, по чому треба, квіти прикрасить блискітками. Все - за атмосферним графіком!"- пише Наталка Діденко у себе в пості.

Коли циклон покине Україну - поки що не передбачається.

Нагадаємо, раніше Погода 5 червня в Україні нагадає спекотні тропіки, місцями можливі дощі.

Як повідомляє портал "Знай.uа" В Україну нарешті прийде довгоочікуване потепління, синоптик Діденко визначила найкращий час для городу і прогулянок.

Також "Знай.uа" писав, що Українське місто через зливу перетворилося на Венецію, доводиться плавати на човнах.