Відома українська артистка Катерина Нікітіна, яка відома своєю участю в комедійному телешоу» Жіночий квартал", похвалилася букетом, який отримала на честь прем'єрного концерту.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

"Перший концерт. Їдемо далі! Чекаємо всіх 14-го на другий концерт. Як же приємно, після концерту, отримувати квіти", - написала вона, публікуючи знімки з закулісся.

"Я взагалі не затятий шанувальник квітів, але саме після концерту, це якийсь космос! Тааааак приємно, шо я починаю любити ці рослини. Ну правда... ти відчуваєш себе реально якимось супер артистом! Ай, це неймовірно крутооо!", - поділилася вона емоціями.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

"Ти дійсно крутий артист. Сексі дівчина. І просто ти чоловіче світове»,

"Такі фото милі!",» Промені слави для принцеси«, «Красоточка, потрібно потрапити якось на» жіночий квартал», вчора залипла в сторіз",-пишуть віддані фанати Нікітіної, коментуючи її виступ.

"Дивлюся історії і трохи заздрю людям, які змогли потрапити на ваш концерт... обов'язково треба буде сходити на» жіночий квартал", інакше буду шкодувати, впевнена в цьому. Ти, як завжди, прекрасна", - додають коментатори.

Нагадаємо, що подружка Кравець з " жіночого кварталу "Нікітіна зайнялася цим прямо за кермом:" обожнюю одна і кричати...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Нікітіна показала результати тренувань по розтяжці під час фестивалю "Весело" в Туреччині.

Також Знай.uа писав, що зірку жіночого кварталу Нікітіну порвало від Івана Дорна.