У першому турі на Євро - 2020 збірна Словаччини обіграла Польщу з мінімальним відривом.

Рахунок зустрічі 2: 1. Перший гол словаки вийшли через помилку голкіпера "Ювентуса" Войцеха Щесни на вісімнадцятій хвилині, як повідомляє портал Спорт Сьогодні. Це перший за шістдесят років історії чемпіонату Європи автогол. На таку помилку його спровокував сильний удар футболіста збірної Словаччини Роберта Мака.

Поляки зрівняли рахунок на 46 хвилині, завдяки голу Кароля Лінетти. Однак в середині другого тайму сталася ще одна подія-видалення Гжегожа Криховяка на шістдесят другій хвилині.

Словаки змогли скористатися чисельною перевагою і забити гол вже через сім хвилин після видалення. Автор переможного м'яча-Мілан Шкріньяр.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

"Євро-2020", скріншот: Футбол

Зазначимо, що 11 червня 2021 року розпочався довгоочікуваний Чемпіонат для всіх футбольних фанатів "Євро-2020", який раніше був перенесений через пандемію коронавірусу (COVID-19). Приставка 2020 залишилася як комерційний хід. Це перший Чемпіонат Європи, який проводиться не на території однієї конкретної країни, а на стадіонах різних держав.

Нагадаємо, депутат Путіна обурився формою збірної України на Євро-2020: "А у кого це бомбить?"

Як повідомляв " Знай.ІА", " Кріштіану - не топовий": колишня зірка "Шахтаря" Малиновський розповів про заповітну мрію та італійську кар'єру

Знай.иа писав, можна квартиру купити: українці дізналися, скільки отримали гравці збірної Шевченка за вихід на Євро-2020