Українська співачка і актриса Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати багатомільйонну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

Цього разу 37-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" розмістила в своїх Insta Stories моторошні ролики, на яких видно, як в її саду гримить грім і йде град.

"Друзі, ви бачите, що відбувається? Град!" - злякано сказала на відео співачка.

скріншот з Insta Stories Олі Полякової

скріншот з Insta Stories Олі Полякової

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

скріншот з Insta Stories Олі Полякової

До речі, зовсім недавно відбулася прем'єра другого випуску кулінарного шоу "МастерШеф. Селебріті", в якому взяли участь Оля Полякова, Аліна Гросу і Tayanna, а також Даша Астаф'єва, Надія Мейхер і Оля Цибульська.

Гросу і Полякова, скрін, Instagram

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова влаштувала вечірку з Олегом Винником вдома: Королева ночі і Повелитель вовчиць разом. Артист приїхав додому до подруги, де запалював з нею під електронну музику.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна і Оля Полякова з донькою зачарували стильним виглядом: все заради Наді Дорофєєвої.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова показала на всю країну нічні розваги: "Протр*халася в прямому сенсі". Співачка похвалилася, чим займається перед сном.

Також портал Знай.uа писав, що в Олю Полякову "вселилася" Уляна Супрун: "Іноді краще співати". Зірка стала учасницею дуже цікавого проекту.