У ці неймовірно спекотні на дорогах української столиці дні, окрім пекельних заторів, відбуваються дуже "просмажені" ситуації. У мережі спливло відео з реєстратора одного з авто, на якому засняли "спекотний" норов водія "богданчика".

Про це стало відомо завдяки новій публікації спільноти "Київ оперативни" в мережі Facebook.

"Ладно водії маршруток вже давно страх втратили, але невже пасажирам плювати на свою безпеку і ніхто цьому гонщику навіть зауваження не зробив? Київ, Північно-Сирецька, #BX5693CH маршрутне корито #575", — пишуть автори публікації.

Маршрутка, скріншот: Facebook

На зображених кадрах можна побачити, що на одній зі столичних вулиць згідно з правилами дорожнього руху їхало авто, як раптом на зустрічну смугу виноситься "богданчик" і виляє несподіваними маневрами.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що в Ужгороді п'яний пасажир побив жінку з дитиною в громадському транспорті. Так, стало відомо, що п'яному чоловікові не сподобалося, що дитина зайняла місце в той час, як поруч стояла бабуся. Він відразу ж почав на весь автобус дорікати мамі з дитиною у невихованості.

Раніше повідомляли, 26-річний українець вдарив водія маршрутки так, що той опинився в реанімації: "Помстився за маму...".

Як повідомляв Знай.uа, на Львівщині водоканал вивісив білборди з адресами боржників, містяни люті.

Знай.uа писав, ціна на проїзд у громадському транспорті в різних містах України: де дешевше.