В їдальні української армії солдатам дають полуницю.

В Україні, попри сезон прохолодних дощів і гроз, настало справжнє літо. А перший місяць літа-сезон свіжих ягід, зокрема, полуниці. Багато громадян хочуть порадувати себе і своїх домашніх соковитою і стиглої ягодою.

На Фейсбук-групі 1 окремої танкової Сіверської бригади з'явилися знімки з їдальні бойового підрозділу. Там показано, що в якості десерту солдатам дають полуницю. Однак інтернет-користувачі зі скепсисом поставилися до даної новини.

Бідному кухареві довелося навіть пучок кропу купити на базарі за свій рахунок, щоб фото красиві були, і все одно порхоботам не так"; " Полуниця з огірками?! Ну-ну"; "М'ясо мікроскопічне, Червень - де салат!?"; "Якби це показали іспанським курсантам-гардемаринам, з якими я їв. У них в тарілці не менше двох відбивних або двох котлет. Рідкісними супчиком не зарядишся на цілий день
, - пишуть вони.

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Проте відзначимо, що зараз на полуницю досить висока ціна. В результаті холодної весни, вегетація рослин затрималася на цілих два тижні. У зв'язку з цим, в Україні помітили зростання цін на овочі та фрукти.

Експерт говорить про те, що таке подорожчання цілком обґрунтоване, адже весна була дійсно холодна, і вегетація рослин затрималася як мінімум на два тижні.

Нагадаємо, раніше на Дніпропетровщині охоронці побили покупця кийками- " Маска де?" На Дніпропетровщині охоронець АТБ побив покупця, який зайшов у торговий зал без маски.

Як повідомляє портал "Знай.иа" Дніпровський супермаркет оскандалився "золотими" котлетами: "для олігархів?"

Також "Знай.иа" писав, що Запорожанин влаштував в АТБ дикі розбірки через маску: "ти хворий?"