Відомий російський телеведучий, шоумен, а також колишній чоловік покійної співачки Жанни Фріске, Дмитро Шепелєв нещодавно став батьком вдруге.

Дмитро Шепелєв є активним користувачем соцмережі Інстаграм, де регулярно публікує цікаві моменти з життя своєї сім'ї. Проте, 15 червня, у шосту річницю загибелі своєї колишньої дружини Жанни Фріске, Дмитро Шепелєв і словом не згадав про свою колишню дружину.

Натомість шоумен публікує радісні кадри з відпочинку зі своєю новою коханою. "Мрію сюди, де блакитна вода, біле вино і босі ноги. На фотографії Корсика, але я згоден і на менше", - написав він.

Фото Дмитра Шепелєва, instagram.com/dmitryshepelev

Фото Дмитра Шепелєва, instagram.com/dmitryshepelev

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Нещодавно батьки загиблої від онкології Жанни Фріске програли Дмитру Шепелєву суд за квартиру. Вони хотіли заборонити колишньому чоловіку своєї доньки здійснювати будь-які угоди з апартаментами до повноліття онука Платона.

Нагадаємо, Жанна Фріске померла 15 червня 2015 о 10 годині вечора в Москві від гліобластоми. Наступного дня зранку батько артистки розповів, що останні три місяці перед смертю вона перебувала в комі, але родина просто вирішила про це не говорити.

Нагадаємо, Дмитро Шепелєв "відвоював" у батьків Жанни Фріске елітну квартиру: суд прийняв рішення. Суд прийняв рішення щодо елітної нерухомості

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній Фріске Шепелєв поділився вражаючою сімейною історією: "Тату, ну подивися...". Шепелєв запитав думки шанувальників

Також "Знай.ua" писав, вдівець Фріске відвіз підрослого сина на інший край Землі - "Щасливіше буде…". Дмитро Шепелєв показав сина, що підріс