Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", поділилася з багатотисячною аудиторією свіжою фотографією в Instagram.

На опублікованому знімку акторка зображена в компанії подруг, у однієї з яких 15 червня відбулося весілля.

"Я сьогодні на весіллі у своєї дуже близької подруги і цілий день розмірковую про дружбу. З чого вона народжується? Що це за Благо, бути другом, відчувати єднання, цю абсолютну любов.

Сьогодні в моїй голові проносилися найрізноманітніші моменти з мого життя. Смішні, сумні, небезпечні, найрізноманітніші моменти, коли зі мною поруч були близькі люди.

Ксенія Мішина, фото: Instagram

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Хтось з тих пір пішов своєю доріжкою, а хтось досі лише однією своєю присутністю створює цілий всесвіт, в якому завжди безпечно і ти можеш бути собою! Я дуже люблю своїх друзів, завжди відкрита і готова прийти на допомогу і найцінніше, що в більшості випадків відчуваю взаємність.

Але якщо чесно, я вважаю що запорука найкращої і міцної дружби – відсутність очікувань і вимог. Дружити не заради чогось, а тому-що разом легко і добре. Щастя мати таких друзів і гірко молодим! 🥳🥳🥳" - написала Мішина.

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина вигадала Еллерту дивне хобі: "У нього немає вибору".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник приготував сюрприз "Холостячці" Златі Огнєвіч: "Буде феєричним". Ведучий розповів, що буде в новому сезоні.

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Еллерт показав, яка "Холостячка" Ксенія Мішина в ліжку: "Домовилися о 5 ранку".