Популярна українська співачка, кума співака Михайла Хоми (Дзідзьо) Оля Цибульська, яка нещодавно стала гостею кулінарного шоу "МастерШеф", продовжує ділитися в соціальних мережах своїми глибокими думками, з приводу того, як потрібно і можна жити. Для своїх "дівчаток" Оля Цибульська заявила, що жити можна "по-своєму".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олі Цибульської в мережі Instagram.

Публікація Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"А ти ідеальна жінка? Тобі не муляє ця історія? З ідеальними кренделями, вилизаними фотками в інст, вакуумним диханням, вичесаними локонами і правилами, який палець відстовбурчити, коли тримаєш філіжанку, ой, вибачте, горнятко кави. Тебе не дратує цей тритомник законів етикету, до половини нечитабельний тими, хто його пише?

Ці атласи правил: як можна, як треба, як ти зобов'язана робити, щоб відповідати тим ідеалам. У сім'ї, на роботі, з друзями, між людьми, в ліжку, в ресторані... Сама з собою?! Тому що якщо картинка - не жорстокий люкс, бирка на майці - не топ тренд, а польоти думки не пахнуть філософією - пролетіла як фанера над Парижем. ⠀⠀
⠀⠀
Скажу тобі одне. Жити можна по-своєму. Як показує досвід: щасливі не ті, чия хрещена Коко Шанель і не ті, хто вивчив англійську за місяць і намацав Дзен. А ті, хто помічає приємні дрібниці у своєму житті. Любить себе і тих, хто поруч. Любить-значить дає шанс на помилку. Це не означає, що ти боїшся ножа і виделки, не читала Костенко, не чула Бетховена. А може й не чула, бо не твоє.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Ці ідеали можуть розчавити в тобі людину. Справжню, щиру. Зі своїми смаками і помилками. Відчувай своє і не женись за тими, хто фотошопить фотки для інсти і бреше, що щасливий. Бо хто щасливий, той мовчить.", - поділилася Оля Цибульська.

Публікація Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Варто зазначити, що у свіжій публікації співачка опублікувала дві фотографії, на яких вона позує з букетом квітів для селфі-камери. Також можна помітити, що Оля спеціально для фото наклала на обличчя досить великий шар макіяжу в ніжних рожевих тонах, чого тільки варті яскраво-рожеві губи.

Раніше повідомляли, Полякова вирішила перевиховати Гросу прямо на "Мастершефі": "Хочу задушити...".

Як повідомляв Знай.uа, кума Дзідзьо Оля Цибульська згадала шкільну Юність на сцені: "З 90-х зі стрічкою".

Знай.uа писав, Оля Полякова закрилася вдома через люту стихію: "Бачите, що відбувається?".