Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила літнє фото, насолоджуючись теплою погодою в вбранні кольору хакі з відкритими плечима, доповнивши жіночний образ золотими аксесуарами у вигляді підвісок-ланцюжків, а також ніжним нюдовим макіяжем.

Так, артистка поспішила похвалитися оновленою зовнішністю, а саме зачіскою з легкими локонами. При цьому зірка пожартувала, що нібито "зробила" сама собі ніс і губи, а ось волосся довіряє виключно професіоналам.

До слова, виконавиця не раз відзначала, що всупереч власним бажанням не вдавалася до уколів краси, а для збільшення губ користується невеликими хитрощами макіяжу.

"Ніс і губи зробила сама, ну а волосся довіряю професіоналам..."

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "як тобі круто 😍", " і стала схожа на травесті Монро🤭", " шикарна жінка 🌺 Іноді я не розумію що ви говорите! Але це не важливо!! Передається колосальний позитив 💫", " Що ти з собою зробила!?😮 ", "Леся дуже гарна, але на цій фото схожа на дуже гарну Монро)))", "перебір, негарно, грубо! А була красунею!", "Ніііі (((схожа на Повалій, але волосся клас❤️".