У мережі поділилися черговим рецептом, який здатний порадувати всю вашу сім'ю. Зокрема, ласунів, так як мова піде про десерт.
Цей десерт досить легкий у приготуванні, і не потрібно витрачати купу зусиль і грошей в магазині на продукти.
Для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти:
- Рікотта - 250 грам;
- Яйця - 2 штуки;
- Цедра цілого лимона;
- Густий білий йогурт - 100 грам;
- Кукурудзяний крохмаль - 50 грам;
- Щіпка солі;
- Підсолоджувачі за смаком;
- Полуниця - 100 грам.
Завдяки цим нехитрим інгредієнтам з'являється таке смачне блюдо.
Яйця потрібно поділити на жовтки і білки, і додати до жовтків рікотту, цедру лимона, йогурт, крохмаль, і солодке, якщо раптом ви його використовуєте.
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Все ретельно перемішуємо, після чого починаємо збивати білки, поки не з'явиться піна, і додаємо дрібку солі.
Все викладаєте в попередньо змащену форму, ріжемо полуницю на слайси і викладаємо зверху.
Залишилося запекти в духовці, яку заздалегідь також потрібно підгоріти до 160 градусів. Ми залишаємо там це блюдо на годину, даємо злегка охолонути і все. Смачний десерт готовий, а сім'я буде дуже рада.
Головне, вчасно згадати про десерт, який знаходиться в духовці, інакше перекус буде не тільки зіпсований, але, і доведеться потім боротися з запахом горілого на весь будинок.
Нагадаємо, консервуємо полуницю в сиропі цілими ягідками: простий і смачний рецепт
Як повідомляв "Знай.ua", пухленькі вареники з вишнями на кефірі: ароматний десерт з сезонних ягід
"Знай.ua" писав, Як правильно вибрати полуницю: відрізняємо кислі, нестиглі і "нітратні" ягоди