У мережі поділилися черговим рецептом, який здатний порадувати всю вашу сім'ю. Зокрема, ласунів, так як мова піде про десерт.

Цей десерт досить легкий у приготуванні, і не потрібно витрачати купу зусиль і грошей в магазині на продукти.

Для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • Рікотта - 250 грам;
  • Яйця - 2 штуки;
  • Цедра цілого лимона;
  • Густий білий йогурт - 100 грам;
  • Кукурудзяний крохмаль - 50 грам;
  • Щіпка солі;
  • Підсолоджувачі за смаком;
  • Полуниця - 100 грам.

Завдяки цим нехитрим інгредієнтам з'являється таке смачне блюдо.

Яйця потрібно поділити на жовтки і білки, і додати до жовтків рікотту, цедру лимона, йогурт, крохмаль, і солодке, якщо раптом ви його використовуєте.

Популярні новини зараз

Філіп Кіркоров незручно попрощався з Пугачовою на очах в обімлілого Галкіна -"Ще поживу"

Настя Каменських загіпнотизувала формами в "дірявих" колготах: "Ідеальна фігура"

Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "Щоб спасти душу"

Головне за ніч: пенсії до 3800 грн, повернення Світлани Лободи в Україну, друга молодість Алли Пугачової і одкровення Дзідзьо про розлучення зі Slavia

Показати ще

Десерт, фото: скріншот з відео

Все ретельно перемішуємо, після чого починаємо збивати білки, поки не з'явиться піна, і додаємо дрібку солі.

Все викладаєте в попередньо змащену форму, ріжемо полуницю на слайси і викладаємо зверху.

Десерт, фото: скріншот з відео

Залишилося запекти в духовці, яку заздалегідь також потрібно підгоріти до 160 градусів. Ми залишаємо там це блюдо на годину, даємо злегка охолонути і все. Смачний десерт готовий, а сім'я буде дуже рада.

Головне, вчасно згадати про десерт, який знаходиться в духовці, інакше перекус буде не тільки зіпсований, але, і доведеться потім боротися з запахом горілого на весь будинок.

Нагадаємо, консервуємо полуницю в сиропі цілими ягідками: простий і смачний рецепт

Як повідомляв "Знай.ua", пухленькі вареники з вишнями на кефірі: ароматний десерт з сезонних ягід

"Знай.ua" писав, Як правильно вибрати полуницю: відрізняємо кислі, нестиглі і "нітратні" ягоди