Відома українська гумористична акторка, резидентка студії "Квартал 95", зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару часто публікує свої доволі відверті фотографії, привертаючи увагу публіки.

Цього разу на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де на акторку підписано 384 тисячі читачів, Ірина Сопонару виклала знімок, на якому вона позує майже без одягу, у чорних окулярах та темній перуці з зачіскою каре.

У коментарях дехто порівняв її образ з пантерою, інші ж провели паралелі з відомим фільмом "Леон кілер". "Cool to be kind 🖤", - лаконічно підписала вона фото.

Ірина Сопонару, instagram.com/irinasoponaru

"Хм... С*ксі-пексі 🔥", "Ахахх орно чутка сорі", "Вау 🔥🔥🔥😍", "🔥🌹🌹🌹👍", "😍😍😍", "Красива 🔥🔥", "🔥🔥🔥😍😍😍😍❤️❤️❤️", "Юхуу, це що за пантера?😍😍😍😍 Жінка-хижак 🔥🔥🔥🔥🔥", "Мурмяу 🦁", "😯👍🔥Шикарно то як", "😍 бомба", "Планується перезапуск "Леона-Кілера" для дорослих?", "Ну таке", "Дарувати завжди крутіше ніж отримувати ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", Ти вирішила мене з розуму звести)))))))хи", "Тигриця, а не кішечка... Пантерка, Мауглі знаходила? - розділилися думки підписників акторки.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще
Раніше Ірина Сопонару сфотографувалася на фоні блакитного літнього неба із задумливим виразом обличчя, заговлоривши про світле майбутнє:

"Дивлюся у світле майбутнє, настільки світле, що аж заплющилася 🤩", - підписала вона нову фотографію. Ірина Сопонару

Коментарі, instagram.com/irinasoponaru

Коментарі, instagram.com/irinasoponaru

Коментарі, instagram.com/irinasoponaru

Коментарі, instagram.com/irinasoponaru

Коментарі, instagram.com/irinasoponaru

Нагадаємо, подружка Олени Кравець з "Кварталу 95" Ірина Сопонару змусила чоловіків вити на місяць: "Сукня плюс каблуки...". Таких нарядів зірка "Жіночого кварталу" давно не показувала своїм шанувальникам

Як повідомляв портал "Знай.ua", напарниця одруженого Ткача Сопонару роздяглася до ліфчика: "У кабінеті директора...". Ось так тепер запрошують на концерт "Жіночого кварталу" - помилуйтеся

Також "Знай.ua" писав, Ірина Сопонару стиснула в обіймах Злату Огнєвіч, забувши про Олену Кравець: "Я тебе обожнюю!". Подружка Олени Кравець Ірина Сопонару "зрадила" їй з Огнєвіч