В Інтернеті, на сторінці Патрульної поліції Києва, з'явилося відео, яке демонструє порушення правил дорожнього руху з боку маршрутника.

Український водій вирішив об'їхати пробку по газону, проте був зафіксований на відеореєстратор. У підсумку матеріал був опублікований і тепер маршрутчику потрібно сплатити штраф за частиною першою статті 122 КУпАП (Кодекс України Про адміністративні правопорушення).

Публікація патрульної поліції Києва: Facebook

Ситуація сталася 17 червня 2021 року. Чоловік вирішив не витрачати час в пробці і навіть не побоявся, що порушить ПДР, тому об'їхав машини, що опинилися в трафіку, по газону. На Кільцевій дорозі зараз проводять ремонтні роботи.

"На кінцевій зупинці поліцейські відділу безпеки дорожнього руху знайшли і зупинили перевізника. Водій пояснив патрульним, що рухаючись за межами проїжджої частини, він просто хотів об'їхати проблемну ділянку", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Показати ще

Маршрутник-порушник, скріншот: Facebook

"Ол*нь", "А що так можна було?))", "Такий шофер повинен бути негайно звільнений, і надалі не допущений до перевезення живих людей", "Патрульній поліції пора вже щось робити на цій вулиці! Навіть автор відео рухався по зустрічній смузі! Жлобів понаїхало, немає управи...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, в Києві у квартирі пенсіонера під час прибирання натрапили на боєприпас: не може згадати де знайшов

Як повідомляв Знай.ua, львівські копи оголосили "полювання" на пішоходів-порушників: понад 600 штрафів з початку місяця

Також Знай.ua писав, киянка травмувалася на електросамокаті через несправні гальма: "Запропонували два купони по 100 гривень"