У четвер, 17 червня, в Кривому Розі міська влада вирішила роздати місцевим пенсіонерам подарунки в рамках благодійної акції. Активісти вручили літнім людям пакети з цибулею.

Відповідні фотографії опублікували на сторінці "Блог Кривого Рогу" в соцмережі Facebook. За словами журналістів, літні люди нібито "сяють від щастя".

пенсіонерка, фото Блог Кривого Рогу

Відомо, що цибулю роздав виконавчий комітет Саксаганської районної ради спільно з Благодійним фондом "Добро+Дій".

"Я не особливо сильний у питаннях благодійності, але здається, піаритися на таких "подарунках" – лютий зашквар. До речі, судячи з фоток, пакетики-то біорозкладані. Або здалося? Ну а крім жартів: дякую, що дбаєте про літніх людей. Шкода, що так убого", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

До речі, зараз ціна на цибулю в Україні зменшилася в 10 разів порівняно з червнем 2019 року. Так, вартість рослини становить близько 3-4 гривень за один кілограм.

Раніше ми писали про те, що у Києві в квартирі пенсіонера під час прибирання натрапили на боєприпас: не може згадати де знайшов.

Нагадаємо, кому можуть відмовити в субсидії і як вона нараховується: у Мінсоцполітики відповіли на популярні запитання.

Як повідомляв портал Знай.uа, мільйонам працюючих пенсіонерів доплатять надбавки: хто отримає двомісячний оклад додатково.

Також портал Знай.uа писав, що Ощадбанк схилив літню українку взяти кредит, знімають по 40 грн з мізерної пенсії: "Я не одна така".