Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

Зараз Аня і Міша проводять відпустку на популярному турецькому курорті Каппадокії, а компанію їм склала група з 20 осіб.

Також нещодавно переможниця проекту розповідала 10 цікавих фактів про стосунки з Заливаком, три з яких є помилковими. Так, в пості Богдан зазначила, що її коханий першою дитиною хоче дочку, проте потім в Insta Stories спростувала цей факт.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram

"Ні. Міша першим хоче сина. До речі, також як і я. Хочемо щоб він був старшим братом і захищав сестру. Ну, звичайно, в будь-якому випадку, головне – щоб дитина була здорова. Стать вже не на стільки важлива. Але помріяти то ми можемо?" - написала Анна.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

Анна Богдан і Михайло Заливако, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Анна Богдан поманила чоловіків модельними ніжками, "Холостяку" Заливаку всі заздрять. Дівчина знялася в пікантній фотосесії.

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако випадково засвітив, що під спідницею у Анни Богдан: "Опча".

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Заливако показав залізний торс, але українці "відвернулися": "Тіматі кращий". Глядачам не сподобався напівголий "Холостяк".

Також портал Знай.uа писав, що Анна Богдан зізналася, що робить її щасливою, і це не "Холостяк" Заливако: "Дві руки, дві ноги".