Індонезійці допомогли вибратися гігантській морській черепасі з пастки.

Відповідне відео розмістив телеграм-канал "Рими і панчі"

Повідомляється, що черепаха випадково запливла в болото і два дні не могла з нього вибратися. У підсумку група небайдужих людей допомогла тварині вибратися з пастки. Після черепаху відвезли до моря, де під оплески натовпу заштовхали її у воду.

Нагадаємо, в Індії знайшли унікальну жовту черепаху. Побачивши настільки незвичайну черепаху місцеві жителі викликали представників лісового відомства. Як припустили фахівці, найімовірніше, ця черепаха - альбінос.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Нагадаємо, раніше Рятувальники показали приклад людяності, в брудну воду заради п'яти життів - "Ви прекрасні!"Крім маленьких цтят, в пастку дамби потрапила ще й болотна черепаха.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Прикарпатець тримає вдома піранью з людськими зубами та хижих черепах: "Повелитель фишмонстров". Чоловік з Прикарпаття зібрав під одним дахом понад 80 вихованців більшість з яких є хижаками Амазонки.

Також «Знай.иа " писав, що "Черепаха-панк" опинилася на межі зникнення: носить ірокез і дихає геніталіями. В австралійській річці Мері живе унікальна черепаха: вона покрита водоростями, володіє рекордно довгим хвостом і дихає дітородними органами.