Легендарна радянська група "На-На" досі радує шанувальників своїми піснями. Нещодавно з'явилося відео з їхнього концерту.

На-На була заснована більше тридцяти років тому в далекому СРСР. Незважаючи на те, що її склад постійно змінювався, і з початкового складу залишилося двоє, а засновник групи Барі Алібасов давно не в колективі, група досі катається з концертами.

Нещодавно один з учасників колективу Володимир Політов (який, до речі, є учасником канонічного складу поп-колективу) продемонстрував відеозапис з концерту в Кірові Ленінградської області. Там колектив виступив на день міста і порадував своїх шанувальників старими і новими хітами.

Підпис зібрав більше одинадцяти тисяч лайків, а серед користувачів Instagram знайшлися учасники заходу, які похвалили виконавців.

дуже круто! Як завжди!"; "Здорово, молодці"; " Супер! Молодці! Відірвалися по повній"; " Міша молодець! Класно танцює"; " гарний виступ
, - зізнаються користувачі соціальної мережі Instagram.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Нагадавши, Арсен Мірзоян показав пафосним зіркам душу вуличного музиканта. Артист влаштував концерт прямо на вулиці в Києві.

Як повідомляв портал Знай.иа, Тоня Матвієнко показала, під що відривалася до знайомства з Мірзояном: "Моя юність".

Також портал Знай.иа писав, що Арсен Мірзоян розкрив правду про роман з новою "Холостячкою" Златою Огневич: "приймаю душ, згадую..."