Зовсім скоро в Україні настане сезон огірочків з городу. Саме час озброїтися рецептами їх засолювання і маринування.

Однак при консервуванні навіть найкрасивіші огірки втрачають свій привабливий зовнішній вигляд. В такому випадку зверніть увагу на рецепт «смарагдових» огірочків – навіть в банку вони залишаться такими ж радісно-зеленими, як на грядці.

Що знадобиться:

  • Два кілограми огірків,
  • Парасольки кропу-дві штуки,
  • Листочки чорної смородини-п'ять штук,
  • Корінь хрону-20 грамів,
  • вишня — Листя) - 5 шт.,
  • сіль-75 г,
  • горілка-50 г,
  • вода-півтора літра.

Як готувати:

Вибрати невеликі свіжі огірочки, обдати їх окропом і відразу ж опустити в крижану холодну воду.

Популярні новини зараз

Російський терор ракетами та дронами: українців попередили про важку осінь та зиму

Фото дітей у закладах освіти: адвокат розповів про те, якою має бути згода від батьків

Міноборони спростило ВЛК: як тепер довести хворобу мобілізованим

Уроки стають коротшими, перерви – довшими: що зміниться у школах з 2025 року

Показати ще

Щільно утрамбувати їх в трилітрову скляну банку, шарами перемежовуючи їх з листям смородини і парасольками кропу.

Огірки, скріншот із відео

Приготувати холодний сольовий розчин з розрахунку 50 грамів солі на літр води. Додати туди ж дві столові ложки горілки, залити розчином огірки. Закрити банку капроновою кришкою і прибрати в холодне місце на пару діб.

Раніше повідомляли, Павло Зібров показав українцям себе справжнього- " каштановий плантатор і бджолиний магнат".

Як повідомляв Знай.uа, ідеальний густий джем з вишні на зиму: готуємо за простим рецептом.