Онук королеви Єлизавети II, принц Вільям звинуватив Меган Маркл, дружину принца Гаррі, в його навмисному "викраденні".

Про це у своїй новій книзі "Битва братів: Вільям і Гаррі — дружба і ворожнеча" написав британський історик і біограф Роберт Лейсі, уривок з якої наводить видання The Sun.

Як стверджує автор, що герцог Кембриджський впевнений в тому, що герцогиня Сассекська слідує "таємному плану", за яким хоче "викрасти його улюбленого брата" з сім'ї. Також, принц Вільям вважає, що Меган Маркл "підриває деякі дорогоцінні принципи монархії".

Принц Гаррі, Меган Маркл і принц Вільям, фото Getty Images

Роберт Лейсі вказав, що герцог Кембриджський відчуває себе "скривдженим і зрадженим", а його дружина Кейт Міддлтон ще з самого початку побоювалася Меган Маркл. Коли принц Гаррі дізнався про це, то образився на брата і не став відповідати на його дзвінки.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Але ситуація досягла апогею, коли Джейсон Кнауф, який працював на королівську сім'ю, в 2018 році відправив електронний лист, в якому повідомив, що Меган знущалася над співробітниками.

Принц Вільям, принц Гаррі та Меган Маркл, фото Getty Images

Герцогиня Сассекська нібито говорила: "Це не моя робота - балувати людей" після цього помічники були в сльозах і принижені її "важкими вимогами".

Кауф заявив, що Меган поводилася з персоналом "абсолютно неприйнятно", додавши, що вона "здається, має намір завжди мати когось у полі зору".

Меган категорично відкидає звинувачення, а її представник заявив, що вона стала жертвою наклепу.

Нагадаємо, раніше Невістка Єлизавети II Софі не може прийти до тями після загибелі принца Філіпа: "залишив гігантську дірку в нашому житті"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Меган Маркл і принц Гаррі після народження дитини відкрили всі карти Єлизавети, королева обурюється: "це брехня"

Також «Знай.иа " писав, що Відомий телеведучий висміяв зізнання Меган Маркл про депресію і суїцидальні плани: "не вірю жодному слову"