У понеділок, 21 червня, президент України Володимир Зеленський звернувся до нашої збірної з футболу, яка в цей день програла поєдинок з Австрією на Чемпіонаті Європи 2020.

Як відомо, матч завершився з рахунком 1:0 на користь австрійців. Президент вирішив підтримати українських футболістів і написав надихаючий пост у соцмережі Instagram.

"Гра. Непроста, емоційна, виснажлива. Гра, яка тримала всіх нас у напрузі з першої до останньої хвилини. Так, не все вдалося. Але в нас точно ще є шанс. Віримо і продовжуємо підтримувати нашу збірну!Тільки вперед! Слава Україні!" - заявив глава держави.

" Та яка там гра, Вова... Дерев'яні солдатики краще б зіграли 🤦🤦🤦", "Слів немає, одні емоції...", "Таке відчуття що грала Молдова з Австрією 😢😢😢 прикро що хлопці не грали як зазвичай", - написали коментатори.

скріншот

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

скріншот

Раніше ми писали про те, що 21 червня Україна програла вирішальний матч проти Австрії на Євро-2020: третє місце і шанс на вихід в 1/8.

Нагадаємо, "кричущий" Шевченко став мемом на Євро-2020: вірив у збірну України до останнього. Фотограф зафіксував найцікавіший момент сьогоднішнього матчу України проти Австрії.

Як повідомляв портал Знай.uа, українські фанати "зчепилися" з австрійцями перед матчем збірних на Євро-2020: "Путін х*йло" і обіймашки.

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Ярмоленко розповів, чи побачать його українці у складі "Динамо": "Мені не цікаво закордоном".