Відома українська співачка Таїсія Повалій, яка донедавна працювала і жила в Росії, повернулася в Україну і поскаржилася своїм фанатам на київську спеку. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

«У нас сьогодні + 34!», - написала вона під фото на тлі квітучих трояндових кущів. Судячи з геомітки, вона знаходиться в столиці України.

Варто відзначити, що співачка відмінно виглядає для свого віку.

Коментатори не упустили можливості зробити комплімент своїй улюбленій виконавиці.

Таїсія Повалій, Скрін, Instagram

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Ви наша розкішна літня лялечка, відпад!", "Фантастика! Безмежна Краса! А 34 - це вік дівчини на фото? Хорошааааа!", "Таечка, ви найпрекрасніша квіточка, Люблю!", "Дуже красиве фото! Найпрекрасніша троянда на фото - Це ви!", - не стримуються підписники.

«Таечка, так приємно бачити тебе красивою, щасливою і наповненою життям при цих 34. Ми тут помираємо від духоти а ти надихаєш. Розумниця", "Від такого фото, Таечка, градуси можуть піднятися і ще вище! Шикарні! Чарівні! А квіти - просто чудо! Це - Ніні Данилівні, нехай їй теж буде приємно!",- захоплюються читачі.

Також вони діляться власними "погодними умовами".

"Жаришка!", "Тая, а у нас в Москві + 32 і задуха, і немає вітру. І дуже жарко», «Амстердам - гарна погода», «В Пітері теж +34, ми тут плавимося з незвички», «Сьогодні машина показала +40, але потім охолола до +37», «у нас в місті +37 і робочий настрій", " красуня, кохана, посміхається. А ми тут подихаємо. Ми краще мінус 50 винесемо», - пишуть фанати.

Нагадаємо, раніше Повалій показала, на що проміняла Чорне море і Україну: "Моя..." Повалій захопилася красою моря

Як повідомляє портал «Знай.uа» Таїсія Повалій серед зелених гілок перетворилася на квіточку: "світиться в будь-яку погоду..." Співачка вирішила розбавити новинну стрічку "теплою" фотографією

Також «Знай.uа " писав, що Таїсія Повалій показала ноги від вух в незвичайному вбранні:"давньогрецька Богиня". Таїсія Повалій убила українців яскравим чином