В Україні вже на повну стартував сезон полуниці, а разом з цим і боротьба з гниллю і паразитами.
В останній час городники і дачники намагаються використовувати все менше отрут в боротьбі зі шкідниками і захисті свого врожаю. І на, це є свої причини, адже багато народних засобів справляються з цією функцією без використання хімічних речовин, передає Телеграм-канал "Щоденник дачника. Сад і город".

Полуниця, скрін, відео YouTube


Дачники стверджують, що перекис добре збільшує лежкість плодів. Для цього на таз холодної води беруть 70 м перекису, в отриманий розчин на 15 хвилин поміщають ягоди, дістають, промивають чистою водою, сушать. Перекис проводить дезінфекцію, видаляє хімічні речовини з плодів, тим самим істотно підвищуючи їх лежкість.
Варто відзначити, що перекис водню для полуниці – це, в дійсності, натуральний фунгіцид і пестицид, одночасно стимулятор росту і спосіб підгодувати грунт киснем.

Раніше повідомляли, як виростити Солодкий горошок на власному городі-кілька простих дій. Як домогтися смачного і рясного врожаю горошку простими діями.

Як повідомляв Знай.ua , в Україні створили екологічні пакети з кукурудзяного крохмалю: забудьте про Пластик. Нова розробка на 100% біорозкладана і компостується в домашніх умовах.

Знай.ua писав, жива підгодівля для соковитого буряка: урожай буде м'яким і без гіркоти.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Показати ще