Британській жінці виплатили велику компенсацію після того, як під час "радикальної" операції їй без потреби видалили клітор.
Про це повідомляє "Тhe Metro reports".
Так, стало відомо, що у Великобританії жінка пережила вагінальну реконструкцію під час якої їй видалили клітор. Після цього жінка не могла здавати сечу в нормальному режимі, не могла насолоджуватися статевим актом, і в кінцевому підсумку їй потрібна була додаткова операція.

хірурги, скріншот з відео

На той момент жінці було 40 років, вона страждала від запального стану, який погіршувався навколо її статевих органів. При цьому біопсія не виявила жодних ознак раку.
Адвокати стверджують, що жінку слід було направити до дерматолога, але натомість консультант, який працює в національній службі охорони здоров’я, неправильно запропонував "радикальну" операцію. Це включало видалення клітора, а також пластичну вагінальну реконструкцію.

"Це призвело до косметичних деформацій і необхідності повторних ревізійних операцій, які всі мали серйозний вплив на її життя", - сказала Мішель Теббутт, адвокат жінки.

Хірург не визнав необережності, але в позасудовому порядку адвокати забезпечили жінці компенсацію 150 000 фунтів стерлінгів. При цьому зазначається, що позов подано до хірурга, а не до залучених лікарень.

Нагадаємо, раніше жінка навчила, як за допомогою леза вичистити духовку до блиску: "ніяких хімікатів"

Як повідомляє портал "Знай" розірвана нирка, струс мозку: дерево рознесло в деренки будинок матері і сина

Також "Знай" писав, що акула напала на 10-річного хлопчика під час плавання: "думав, що помру"

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще