Співачка МакЅим до останнього моменту не надто часто ділилася будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 530 тисяч осіб.

Останній пост був опублікований 15 червня 2021 року, на якому зображена рука під крапельницею. Тоді-то виконавиця і зізналася, що отримала позитивний тест на коронавірус. Згодом ситуація тільки погіршилася і її ввели в штучну (медикаментозну) кому і підключили до апарату штучної вентиляції легенів (ШВЛ).

Співачка Максим, фото: Instagram

Тоді її PR-агент повідомляв, що стан Марини Максимової стабільний - будь-яких поліпшень або погіршень не спостерігалося. Виводити з коми виконавицю не збиралися, поки всі показники не нормалізуються. Однак зараз стало відомо, що МакЅим перевели з ШВЛ на ЕКМО - спосіб тимчасової підтримки функції легенів і серця.

Це відбувається при лікуванні вкрай важких пацієнтів з пневмонією. У такі моменти вентиляція легенів вже не допомагає. А у Максимової вражені 80% легких.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Марина Максимова, фото: Instagram

"Приношу вибачення всім, хто придбав квитки на концерт, але щоб не піддавати вас і себе великій небезпеці, змушена скасувати концерт 19 червня. Сподіваюся, що дуже скоро я прийду в себе і ми знову побачимося з вами!💕", - писала співачка перед тим, як була введена в кому.

Нагадаємо, співачка МакЅим досі не вийшла з коми, помічник артистки зробив термінову заяву: "Поліпшень немає"

Як повідомляв "Знай.ua", співачку МакЅим ввели в штучну кому і дали термін три дні: "Буде без свідомості"

Знай.ua писав, госпіталізована співачка МакЅим в комі, Шанувальники не знаходять собі місця: "Підключили до ШВЛ"