Катерина Репяхова показала в сторіз Instagram відеозапис, розповівши про свої плани.

Не так давно Катя Репяхова народила Віктору Павлику сина, якого назвали Михайлом. Дівчина зустріла свій 27-й день народження, і на наступний день вирушила народжувати. З'явився малюк на світ 15 червня, і з ним, на щастя, все добре.

Бар Хвильовой. Фото: Instagram.

На даний момент молода мама виписана з лікарні. Незважаючи на те, що Репяхова змушена стежити за дитиною, вона планує продовжувати працювати.

Ви знаєте, я так рада, що сьогодні ввечері у нас знову робота і знову відлучуся на кілька годин, і ми поїдемо з Віктором Франковичем на концерт. Зараз, мені здається, в цей час дуже важливо не впасти в депресію, не забути про те, що я не тільки мама, але ще і дівчина, що у мене є робота. Тому я дуже рада, що ці дві роботи у мене на вихідних саме в Києві
, — повідомила вона.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Також жінка показала, як годує дитину в кафе.

"Для мене це, звичайно, максимальний вихід із зони комфорту в кафе, мама каже, що це нормально", - повідомила вона.

Зазначимо, що Репяхова була фанаткою Віктора Павлика, до якої він пішов від колишньої дружини Лариси Созаєвої. Павлик і Репяхова одружилися в травні 2020 року і його нова дружина стала концертним директором співака.

Нагадавши, Оля Полякова показала свою природну красу: не блондинка і з коротким волоссям. Оля Полякова здалася в незвичайному вигляді

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова розповіла про другу сім'ю Віктора Павлика: "Це не по-чоловічому"

Також Знай.uа писав, вагітна Дружина Віктора Павлика пустилася у всі тяжкі: "Класна тусовка". 4 червня пройшла вечірка від студії" Квартал", на якій і була Катерина.