Євген Клопотенко розповів, як зробити ідеальні пельмені зі свининою.
Відомий український кулінар і популяризатор українських гастрономічних традицій Євген Клопотенко розповів яким чином можна легко приготувати квас. Відповідний пост з'явився на його офіційному сайті.
Інгредієнт:
Для тесту:
- 500 г борошна;
- 220-250 мл води (гарячої);
- 3 ст. л. соняшникової олії;
- ½ Ч. л. солі.
Для начинки:
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
- 500 г свинини (нежирна м'якоть);
- 2-3 зубчики часнику;
- ½ Ріпчастої цибулі;
- 50 мл води (холодної).
Для подачі:
- 2-3 ст. л. оцту;
- 100 г вершкового масла;
- за смаком сіль і перець.
Слід нарізати свинину довільними шматочками. Також чистимо половину цибулини і зубчики часнику, а також м'ясо і овочі.
Потім слід замісити тісто, і приготувати фарш. У чашу відміряйте 500 г борошна і додайте 220-250 мл гарячої води, 3 ст.л. соняшникової олії, ½ ч. л. солі. Для того щоб замішати сіль, слід використовувати насадку-гак. Готовий фарш поперчіть і посоліть за смаком. Якихось 5 хвилин і тісто з фаршем готові.
Потім рекомендується сформувати з тіста кулю, накрити його рушником і дати відпочити протягом двадцяти хвилин. Потім за допомогою спеціальної насадки розкачайте тісто для пельменів в тонкий пласт. Якщо такого гаджета у вас немає, то цілком підійде і качалка.
Потім рекомендуємо вирізати заготовки для пельменів за допомогою склянки бажаного діаметру. Для цього можна використовувати склянку діаметром чотири-п'ять сантиметри.
Додайте в фарш 50 мл крижаної води для соковитості, ретельно його вимісити і відбийте, щоб фарш мав щільну структуру.
На кожен гурток тесту слід покласти половину чайної ложки фаршу і сформувати пельмень. Те ж необхідно зробити з тестом.
Пельмені варяться протягом п'яти хвилин після того, як вони спливуть на поверхню.
Нагадаємо, кулінар Євген Клопотенко мріє запхати борщ у телефон українцям: смачного! Євген Клопотенко попросив про допомогу
Як повідомляв портал "Знай.ua", солодощі за новим рецептом Євгена Клопотенка зведуть з розуму: "їмо і кричимо від щастя". Євген Клопотенко показав швидкий і смачний рецепт солодощів
Також "Знай.uа" писав, що Клопотенко налив борщу прямо в буханець, українці ахнули - "О май гад!"