Євген Клопотенко розповів, як зробити ідеальні пельмені зі свининою.

Відомий український кулінар і популяризатор українських гастрономічних традицій Євген Клопотенко розповів яким чином можна легко приготувати квас. Відповідний пост з'явився на його офіційному сайті.

Інгредієнт:

Для тесту:

  1. 500 г борошна;
  2. 220-250 мл води (гарячої);
  3. 3 ст. л. соняшникової олії;
  4. ½ Ч. л. солі.

Для начинки:

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще
  1. 500 г свинини (нежирна м'якоть);
  2. 2-3 зубчики часнику;
  3. ½ Ріпчастої цибулі;
  4. 50 мл води (холодної).

Для подачі:

  1. 2-3 ст. л. оцту;
  2. 100 г вершкового масла;
  3. за смаком сіль і перець.

Слід нарізати свинину довільними шматочками. Також чистимо половину цибулини і зубчики часнику, а також м'ясо і овочі.

Потім слід замісити тісто, і приготувати фарш. У чашу відміряйте 500 г борошна і додайте 220-250 мл гарячої води, 3 ст.л. соняшникової олії, ½ ч. л. солі. Для того щоб замішати сіль, слід використовувати насадку-гак. Готовий фарш поперчіть і посоліть за смаком. Якихось 5 хвилин і тісто з фаршем готові.

Потім рекомендується сформувати з тіста кулю, накрити його рушником і дати відпочити протягом двадцяти хвилин. Потім за допомогою спеціальної насадки розкачайте тісто для пельменів в тонкий пласт. Якщо такого гаджета у вас немає, то цілком підійде і качалка.

Потім рекомендуємо вирізати заготовки для пельменів за допомогою склянки бажаного діаметру. Для цього можна використовувати склянку діаметром чотири-п'ять сантиметри.

Додайте в фарш 50 мл крижаної води для соковитості, ретельно його вимісити і відбийте, щоб фарш мав щільну структуру.

На кожен гурток тесту слід покласти половину чайної ложки фаршу і сформувати пельмень. Те ж необхідно зробити з тестом.

Пельмені варяться протягом п'яти хвилин після того, як вони спливуть на поверхню.

Нагадаємо, кулінар Євген Клопотенко мріє запхати борщ у телефон українцям: смачного! Євген Клопотенко попросив про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.ua", солодощі за новим рецептом Євгена Клопотенка зведуть з розуму: "їмо і кричимо від щастя". Євген Клопотенко показав швидкий і смачний рецепт солодощів

Також "Знай.uа" писав, що Клопотенко налив борщу прямо в буханець, українці ахнули - "О май гад!"