Чоловік відомої української співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес напередодні відсвяткував День народження. 28 червня співакові виповнилося 33 роки.

У цей день Володимир Дантес отримав чимало привітань від своїх фанатів, рідних та друзів. Проте найбільш пам'ятно його привітав радіоведучий Слава Дьомін, який вдарив Дантеса тортом в обличчя просто на сцені.

Володимир Дантес, скріншот з відео

"Цей торт у твій день народження. Це тільки для тебе. І так, три-чотири. З днем народження Дантес", - сказав Слава Дьомін та зацідив артисту тортом в обличчя.

Володимир Дантес, скріншот з відео

Після цього Дантес взяв пляшку води та забризкав нею глядачів, які стояли під сценою. У коментарях під відео користувачі мережі долучилися до привітань та відмітили атмосферу, яка панувала на концерті.

Володимир Дантес, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Це було круто 😊", "Аааа, клас, яка крута атмосфера😍😍", "Вітаю 🎊🎊", "Це було шедеврально🔥👏",- такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадавши, Володимир Дантес заявив, що йде: Надя Дорофєєва ще не знає. Володимир Дантес зробив шокуючу заяву

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Дантес показав ранок без Наді Дорофєєвої: "порушити чоловіка...". Володимир Дантес розповів, чим займається вранці

Також "Знай.ua" писав, що Вова Дантес подарував Наді Дорофєєвій квіти, Монатік змусив: "спасибі за емоції". Дантес і Дорофєєва прийшли на прем'єру фільму про Монатіка