Соліст популярного гурту "Антитіла", посол ЮНІСЕФ в Україні та волонтер Тарас Тополя поділився з багатотисячною армією шанувальників зворушливим відео, на якому разом з синами Романом і Марком звернувся до нашої збірної перед матчем зі шведами.

Як відомо, поєдинок України та Швеції проходить в Глазго, в рамках Чемпіонату Європи з футболу 2020. Глядачі прогнозують складну гру і невеликий відрив у рахунку. Букмекери та експерти роблять ставки на перемогу Швеції.

Щоб підняти бойовий дух наших футболістів, лідер "Антитіл" з синами голосно крикнули на ролику: "Україно, перемагай!"

"Вся країна разом зі збірною. Сьогодні нас буде сорок мільйонів на стадіоні! І перемога буде!!!" - написав Тополі.

"До перемоги, успіху 💙💙💛", "Двома руками за українську команду, удачі нашим хлопцям", "перемога наша", - зазначили коментатори.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Раніше ми писали про те, що президент Володимир Зеленський зібрав зіркових українців заради нашої збірної: "На полі буде 40 мільйонів". Українські знаменитості звернулися до нашої збірної перед матчем.

Нагадаємо, Тарас Тополя з "Антитіл" похвалився власною зіркою, і це не Alyosha.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тарас Тополя з "Антитіл" виявився невиправним романтиком, дружина Alyosha здивувала зізнанням: мріє кожна.

Також портал Знай.uа писав, як Тарас Тополя з "Антитіл" полетів просто зі сцени: "Так і до Марсу дострибнеш". Артист позує на великій сцені перед сотнями фанатів.