Тарас Тополя показав, що читає 28 червня. Також він привітав українців з Днем Конституції.

Відомий український співак, лідер групи" Антитіла " Тарас Тополя любить радувати шанувальників різноманітними фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук, на яку підписано близько п'яти тисяч осіб.

Тарас Тополя, фото з Instagram

28 червня він опублікував пост, на якому постав у бібліотеці. Чоловік тримає в руках книгу"Історія України від діда Свирида". Він привітав українців зі святом, а також зазначив, що намагається зрозуміти, як співвітчизники дожили до Конституції і незалежної держави.

У День Конституції читаю історію України від діда Свирида. Щоб краще розуміти, як ми до неї дожили🙂. Вітаю всіх зі святом! Слава Україні!
, - повідомив він.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Тарас Тополя, facebook.com/taras.topolya

Зазначимо, що Конституція України була прийнята о 9:18 ранку 28 червня 1996 року. За неї віддали голоси 315 народних депутатів. Народні обранці голосували окремо за кожну статтю, тому Верховна рада була змушена безперервно пропрацювати 24 години.

Нагадавши, Тарас Тополя "завис" у тещі і показав найкращий відпочинок: "відкрили сезон". Тарас Тополя влаштував собі відпустку

Як повідомляв портал "Знай.иа", Тарас Тополя показав Екстрим в гостях у тещі: "дах зносило". З'явилися фотографії з останнього концерту групи"Антитіла".

Також "Знай.иа" писав, що Тарас Тополя з "антитіл" розповів, що найважливіше в житті: "Вони-майбутнє і колір!". Артист вказав на важливі речі