Відомий український синоптик Наталка Діденко поділилася емоціями після матчу збірної України зі Швецією, де нашим вдалося вирвати перемогу на останніх хвилинах матчу.

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook вона опублікувала новий пост, де передала не тільки свої емоції, які вона зазнала від гри, але і свого кота на прізвисько Апельмон.

Спочатку Наталка Діденко опублікувала пост з фотографіями, які вона зробила під час перегляду матчу. Вона фотографувала телевізор, і зняла емоції футболістів і тренера після перемоги збірної на матчі, підписавши все це такою простою, але відповідною фразою: "Слава Україні".

Потім вона знайшла фотографія тренера Андеря Шевченка, якому прифотошопили вуса, а також вовняний капелюх, прямо як у козаків, а поруч зображений її кіт на прізвисько Апельмон, на якого наділи такий же головний убір.

"Апельмон з дитинства за Шеву!!!"- підписала вона публікацію.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Тренер української збірної Андрій Шевченко також порадував переможним постом на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де подякував усім, хто вірив у них.

"Ми хотіли і ми перемогли, граючи з силою і гордістю. Пройшли до чвертьфіналу ... всі разом " - підписав чоловік публікацію. При цьому, спортсмен вибрав для поста найяскравіші кадри з минулого матчу. Непередавані емоції, і історичний момент, який будуть пам'ятати ще довго.

Нагадаємо, що це вперше в історії, коли Україна спочатку вийшла в плей-офф на чемпіонаті Європи, а потім ще й в наступний етап.

Наступний матч українська збірна зіграє з Англією, і відбудеться це в суботу, 3 липня, де і визначиться доля команд у півфіналі.

Раніше повідомляли, Україна вирвала перемогу у Швеції з рахунком 2:1-найяскравіші моменти матчу.
Як повідомляв Знай.ua, репер Yarmak у футболці національної збірної підтримав Україну на Євро-2020: "вболіваємо за наших".
Знай.ua писав, Потап мало не помер від щастя після голу Зінченка збірної Швеції на Євро-2020: "красені".