Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проєкту "Танці з зірками" Тіна Кароль вже давно опинилася у вирі чуток про роман з молдавським виконавцем Даном Баланом.

Артисти різними способами підігрівали ці чутки, однак довго ні не спростовували, ні не заперечували близьких стосунків між ними. Фанати пари створили в Інстаграм численні сторінки, присвячені цій парочці.

Там регулярно з'являються відео та фотографії, які начебто підтверджують любовні стосунки між Тіною Кароль та Даном Баланом.

Дан Балан і Тіна Кароль, кадр з відео

Дан Балан і Тіна Кароль, instagram.com/_dan_tina

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Оля Полякова і Тіна Кароль, instagram.com/_dan_tina

Цього разу на одній з таких фан-сторінок з'явилося цікаве відео, в описі до якого написано: "Ну звичайно не відповім..."Секретний paradise 🤫 💜".

На кадрах Оля Полякова намагається вивідати цей секрет у самої Тіни Кароль. Суперблондинка зізнається, що у неї постійно про це запитують, проте вона не знає, що відповісти. Та на жаль, на цьому відео Тіна Кароль все-таки не розкриває карти.

Нагадаємо, абсолютно гола Тіна Кароль обвила тіло небезпечною змією: "Мурашки по шкірі". Тіна Кароль поділилася провокаційними кадрами, позуючи з пітоном

Як повідомляв портал "Знай.ua", самотня Тіна Кароль натякнула на весілля з Даном Баланом: "Готуюся!". Тіна Кароль заінтригувала шанувальників

Також "Знай.ua" писав, Даніель Салем присвятив Тіні Кароль те, про що мріють всі дівчата: "Ось і спробую". Тіна Кароль показала шанувальникам, що їй присвятив відомий телеведучий