1 липня весь православний світ прославляє ікону Боголюбської Божої Матері. Ця ікона стала відома завдяки створеним чудесам і допомоги віруючим.

Багато років тому князю Андрію Боголюбському з'явилася Матір Божа, яка попросила його написати цю ікону. Це сталося коли він їхав в Суздальські землі.

Коні, які везли князя, різко зупинилися і відмовлялися рухатися. Потім Андрій Боголюбський разом зі священиком стали молитися і не зупинялися навіть дійшовши до намету.

Саме в той момент вони побачили Матір Божу. На тому місці побудували храм на честь Різдва Пресвятої. У цьому храмі і був намальований її образ, який побачив князь у баченні.

Після завершення будівництва князь привіз ікону в храм і влаштував свято на її честь. Цей монастир назвали Боголюбським.

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

В даний момент ікона знаходиться в заповіднику Володимиро-Суздальського музею.

Крім цього, 1 липня існує традиція молитися іконі Боголюбської Божої Матері. Вважається, що ця молитва допомагає захиститися від усіх бід і неприємностей.

Молитва іконі Боголюбської Божої Матері:

"Про Пречиста Пані Богородиці, Мати люблять Бога, Надіє нашого спасіння! Зглянься милостиво на люди ся, предстоящ з вірою і любов’ю і покланяющіяся пречистим образу Твоєму: прийми наше хвалебні спів се і пролий теплу Твою молитву про нас грішних до Господа, та, знехтувавши вся наша прогріхи, спасе і помилує нас.

Про предивний Владичице! Покажи на нас чудния милості Твоя: збережи неушкоджені пастирі церковні і всі христолюбивої воїнство.

Молимо Тебе розчулено, визволи нас від усякої скорби, настави на шлях усякої чесноти і милості, спаси від спокус, бід і хвороб, визволи від нас оклеветанія і чвари, збережи нас від молніеноснаго грому, від запалення огненнаго, від голоду, боягуза, потопу і смертоносної виразки: подай нам Твою милостиву допомогу на шляху в морі і на суші, та не загинемо люте.

Про Всемилостива, боголюбива Мати! Зі сподіванням твердим возсилаємо до Тебе нашу смиренну молитву: не відкидай наших сліз і зітхань, не забудь нас у всі дні життя нашея, але завжди перебувай з нами і твоїм заступництвом і клопотанням у Господа подай нам відраду, розраду, захист і допомогу, та вийму славимо і величаємо преблагословенної і Всепетая ім’я Твоє. Амінь."

Ікона Боголюбської Божої Матері: aktualno.pro
Ікона Боголюбської Божої Матері: aktualno.pro

Варто зазначити, що астрологи також склали держкоп на 1 липня.

Згідно астрології 1 липня є 21-м місячним днем і його символом є кінь.

Так, астрологи кажуть, що цей день буде активним, творчим і вдалим. У деяких людях може з'явитися почуття хоробрості і вони зроблять вчинок, на який раніше не могли зважитися.

Протягом цієї доби почнуть пробуджуватися всі приховані сили, резерви і потенціал. Практично всі люди в цей день мають оптимістичний настрій, тому потрібно багато спілкуватися і не залишатися на самоті.

Найголовніше це вчасно використовувати надані можливості і направити їх на добру справу, а не розпорошуватися по дрібницях.

Також, якщо не так давно людина щось втратила, 1 липня це відмінний день, щоб почати це Шукати, адже Всесвіт може здійснити повернення.

Варто відзначити, що в цей день також можна проводити ритуал "Грошова Свічка"по залученню фінансової удачі. Для цього на північному сході будинку потрібно запалити свічку з 09: 00 до 13: 00 (на 4 години). Ритуал не можна робити, якщо людина його проводить народився в Рік Дракона.

Крім цього 1 липня астрологи рекомендують зайнятися такими справами:

  • активність, спорт, прогулянки, подорожі
  • переїзд
  • питання кар'єри, влаштування на роботу
  • колективна робота, консультації, навчання
  • робота з грошима
  • друзі, час з сім'єю (галасливий)
  • звільнення від віджилих себе почуттів / звичок
  • публічний виступ
  • презентація
  • практики з вогнем
  • активне дозвілля
  • сауна, масаж
  • запуск акцій

Категорично заборонено:

  • лінь / пасивність
  • сварка
  • брехня (навіть у дрібницях)
  • пасивність
  • конфлікт
  • агресія
  • партнерство

Згідно з прогнозами астрологів, в цей день люди не будуть бачити віщі сни. Вони будуть лише відображати підсвідоме переживання подій з реального життя і не будуть наповнені корисною інформацією. Однак ці сновидіння зможуть показати творчу життя і вкажуть на те місце, де на її шляху знаходиться "затор".

Коні, кадр з відео: YouTube
Коні, кадр з відео: YouTube

Нагадаємо, що передбачення Ванги на 100 років вперед: скільки житимуть люди і чи зникне бідність

Як повідомляв портал "Знай.uа", звернення до Бога за зціленням: цю молитву потрібно знати напам'ять

Також, "Знай.uа" писав, що рятівна молитва від усіх недуг: ці слова вселили надію в мільйони людей