Українцям знову розповіли про героя, який не тільки мріє захищати країну на передовій, але, і неймовірно смачно готує. Одним з рецептів він поділився з українцями.

Про це розповіли в новому матеріалі Армія Інформ.

Володя Кіров-колишній вихованець військового ліцею, і потенційний курсант Одеської Військової академії. Хлопець мріє вступити на факультет, де добре готують фахівців з бойових спеціальностей.

Рецепт Закарпатської страви, фото: армія Інформ

Часу даремно зараз не втрачає, і почав працювати інструктором з фізичної підготовки в одному з таборів у Карпатах.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Вся ця активність будить апетит у хлопців, і, як виявилося, Володимир любить готувати.

"Коли я навчався в ліцеї, то з нами хлопці були із Закарпаття. Поділилися зі мною рецептом страви, яка є візитною карткою області. Називається "бограч-гуляш". Приготуємо!"- каже хлопець.

Історія цієї страви охоплює приблизно три тисячоліття, і у нього важкий і тернистий шлях.

Рецепт Закарпатської страви, фото: армія Інформ

У кожного кухаря є свій унікальний підхід до приготування цієї страви, варіацій нескінченну кількість. В даному рецепті знадобляться наступні інгредієнти:

На 7-8 літрів джерельної води:

  • копчене сало (або бекон) - 150 г;
  • яловичина-0,5 кг;
  • свинина-0,5 кг;
  • копчені реберця-250 г;
  • пікніці(копчена дом. ковбаса) - 200 г;
  • цибуля ріпчаста-300 г;
  • паприка (Червона, мелений) - 3 ст. ложки;
  • картопля - 1 кг;
  • морква-250 г;
  • перець (солодкий: зелений, червоний);
  • помідори свіжі - 150 г;
  • часник, кмин, спеції, зелень кропу (петрушки);
  • перець чилі.

М'ясо потрібно нарізати кубиками зі стороною 4-5 сантиметрів, а в казанок в цей час покласти сало, щоб вийшли золотисті шкварки. Туди додати цибулю з підсмаженою цибулею, паприку, і почати ретельно заважати.

Після цих дій кидає м'ясо, додаємо води, потім знову копчені реберця, і доливаємо знову воду, щоб всі м'ясні інгредієнти були в рідині.

Так варити потрібно 2 з половиною години, періодично підливаючи воду.

Далі, в рецепті йдеться про те, що потрібно додати моркву кубиками, перець, і часник. Варимо ще 30 хвилин.

Поки гуляш готується, очистити і нарізати часточками картоплю. Свіжий перець і помідори порізати кубиками. Нарізані овочі кладемо в казанок разом з порізаною на кільця домашньою ковбасою (пікніці). А як її немає, то в хід підуть і мисливські

Рецепт Закарпатської страви, фото: армія Інформ

сосиска.

Додаємо овочі: помідори, солодкий перець, зелень.

Ще трохи поваривши, блюдо можна знімати з багаття і пробувати. Виходить неймовірно смачно.

Нагадаємо, 20-річна Українка змінила місце вчительки на кабіну танка -" Не кожній під силу"

Як повідомляв " Знай.ІА", путінські окупанти знайшли "мішень" і обстріляли міста на Донбасі: воїни ЗСУ врятували мирного українця після атаки

Знай.ІА писав, що "Тайра" розповіла всю правду про жінок у ЗСУ: "Повинна бути краще мужика"