Відомий український музикант і лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук не надто часто радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в социацльной мережі Instagram, де за його життям стежать понад 85 тисяч чоловік.

Зовсім недавно стало відомо, що виконавець розлучається з Лялею Фонарьовою, з якою перебував у шлюбі протягом двадцяти років. А зараз Святослав вирішив нагадати, що 2 липня 2021 року, в Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. Лисенка, пройде новий концерт"оранжереї".

Святослав Вакарчук, фото з instagram

"Всім привіт, з Харкова, з Парку Горького. Той факт, що я сьогодні пробіг десять кілометрів, ніяк не скасовує той факт, що у нас сьогодні ввечері, в Харківській опері концерт. Ні, не так... Той факт, що у нас сьогодні в Харківській опері концерт, ніяк не скасовує той факт, що я пробіг з ранку 10 кілометрів. До зустрічі і в музиці, і в спорті", - каже Святослав Вакарчук на відео.

Святослав Вакарчук, фото з instagram

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

"Збираюся на концет) той факт, що карантин, не означає, що я не принесу вам квіти", "Була в вас закохана 20 років тому😊🤫", "У Полтаві був чудовий концерт👏👏👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук втік подалі від думок про розлучення з Лялею: решітка за спиною і палюче сонце

Як повідомляв "Знай.ua", з ким проводить час Святослав Вакарчук iз "Океан Ельзи" після розставання з Лялею: помічники артиста все пояснили

Знай.ua писав, Святослав Вакарчук після заяви про розлучення знайшов як розважитися: бачили з дівчатами