2 липня 2021 року, починаються перші матчі 1/4 фіналу чемпіонату Європи.

Сьогодні між собою, за місце в півфіналі Євро-2020, змагаються збірні Швейцарії та Іспанії (19:00) і Бельгія проти Італії. Завтра, в суботу, 3 липня, зустрінуться Чехія з Данією і Україна, яка обіграла Швецію з рахунком 2:1, з Англією.

Збірна України, facebook.com/news24ukraine

Швейцарія та Іспанія грають на стадіоні "Газпром Арена" в Санкт-Петербурзі. Тренер першої збірної, Володимир Петкович, випустив у стартовому складі На полі Янна Зоммера, Ніко Ельведі, Мануеля Аканджі, Рікардо Родрігеса, Сільвана Відмера, Ремо Фройлера, Дениса Закаріа, Стівена Цубера, Джердана Шакірі, Бреля Емболо і Харіса Сеферовича.

Луїс Енріке випустив Унаї Симона, Сесара Аспілікуета, Емеріка Ляпорта, Пау Торреса, Жорді Альбу, Серхіо Бускетса, Коке, Педри, Пабло Сарабию, Альваро Мората і Феррана Торреса.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Показати ще

Швейцарія - Іспанія, фото: Google

Відомо, що переможець пари Іспанія - Швейцарія зіграє в 1/2 фіналу Євро-2020 з командою-переможцем пари Бельгія - Італія.

На восьмій хвилині стався автогол у ворота Швейцарії з боку Дениса Закаріа. Далі Володимир Петкович замінив Бреля Емболо на Рубена Варгаса. А Луїс Енріке - Пабло Сарабію на дані Ольмо і Альваро Мората на Жерара Морено.

На 68 хвилині Джердан Шакірі зрівняв рахунок, забивши гол після невеликої помилки іспанських захисників. На 77 хвилині збірна Швейцарії залишилася в меншості, коли арбітр дав червону картку Ремо Флойлеру. Швейцарія зуміла провести овер-тайми без голів у свої ворота і вдруге, як у випадку з Францією, вийти на серію післяматчевих пенальті.

Перший удар іспанців в серії пенальті, виконувати його вийшов капітан - Серхіо Бускетс, який потрапив в штангу і не забив. Згодом швейцарський футболіст Фабіан Шер не забив, і іспанська гравець Родрі. Мануель Аканджі з "Боруссії" теж не забив за збірну Швейцарії. Унаї Симон відбив два м'ячі швейцарців. Збірна Володимира Петковича не забила три голи поспіль.

Іспанія першою потрапила до півфіналу Євро-2020.

Швейцарія - Іспанія, фото: Google

Згодом тут буде вказано результат поєдинку Італії проти Бельгії. Поєдинок виграли італійці з рахунком 2:1, і саме вони зустрінуться з Іспанією в півфіналі.

Нагадаємо, Андрій Шевченко показав, що відбувається в Римі перед матчем з Англією: "Щасливий повернутися"

Як повідомляв "Знай.ua", в МЗС пояснили правила в'їзду в Італію перед матчем Україна - Англія: хто зможе хворіти

Знай.ua писав, гравці збірної України прилетіли до Риму, щоб зіграти проти Англії: перші кадри з Італії