Сьогодні, в суботу, 3 липня 2021 року, о 22:00, пройде найважливіший матч української збірної на цьому чемпіонаті Європи проти Англії.

Гравці під проводом Андрія Шевченка просто зобов'язані перемогти англійців і помститися їм за той незабитий гол на Євро-2020. Відомо, що поєдинок пройде в Римі з німецькою бригадою арбітрів. Головний суддя - Фелікс Брих, а допомагати йому будуть Марк Борш і Штефан Лупп.

Збірна України, кадр з відео: YouTube

В 1/4 фіналу чемпіонату Європи Україна боролася зі збірною Швеції, яка під кінець матчу залишилася в меншості. Вирішальний гол у ворота противника забив Артем Олександрович Довбик на останніх хвилинах другого овер-тайму.

Але фанати раділи настільки, що один з них навіть був помічений бігаючим голим по полю, поки за ним слідують, щоб зупинити.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Показати ще

Артем Довбик, фото: Instagram

"Мужик: бігає по полю, весело Кабанчик", "А пісня в тему😂Мужик топ", "Я сподіваюся, що і Англію виграють", "Україна себе знову показала😂, але тут точніше один з українців", "Пенальті ставте, підніжка була", "Мене одне напружило. Людина з Росії прийшов не побоявся сісти біля нас і вболівати за нашу збірну. А у нього забрали прапор і побили. У тих людей все норм?", "Там була підніжка, суддя-це червона😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Україна - Англія: матч 1/8 в Римі з "мстивими" арбітрами з Німеччини, де і у скільки дивитися

Як повідомляв "Знай.ua", Довбик не єдиний "герой" на Євро-2020? Вболівальники вимагають нагородити Бесєдіна орденом "За мужність"

Знай.ua писав, Володимир Зеленський терміново зв'язався зі збірною України перед матчем з Англією на Євро-2020: "Сьогодні на полі з вами"