У Христини було 2 невдалих вагітності. Втретє дівчині пощастило - вона народила здорового хлопчика. Але після цього дівчина ще поборола два раки.
Ще під час вагітності Христина помітила, що в її грудях є ущільнення. З часом воно тільки росло, поки молочна залоза не перетворилася на камінь. Після ретельного обстеження їй поставили діагноз - рак, передає TUT.BY.

Христина двічі пережила рак, скріншот

Дівчина розповіла, що сама попросила лікарів видалити відразу дві молочні залози. Все через те, що вона боялася, що рак може прийти до неї знову. Тому було прийнято рішення поставити силіконові імпланти.

" Коли я прокинулася, у мене не була однієї молочнї залози. І лікар сказав мені, що на жаль були лімфовузли зачеплені, видалили 17 лімфовузлів і в двох з них були метастази знайдені, тобто вразили ракові клітини. І під час видалення молочної залози була зроблена експрес біопсія і знайшлася сантиметрова пухлина. І вони не стали ставити мені імпланти, так як потрібна була променева терапія", — згадує вона.

Христина двічі пережила рак, скріншот

Але деякі лікарі наполягли на тому, що в променевій терапії немає необхідності. Христина впевнена, що якби тоді вона пройшла променеву терапію, у неї б не було другого раку.

"Хімія пройшла у мене досить добре, так як я лікувалася в приватній клініки. Хімія це отрута, це в чотири рази потужніше миш'яку звичайного. Чотири хімії, я просто виживала, ти навіть повіки не можеш відкрити, тому що у тебе немає сил", — каже вона.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще
Жінка зізнаємося, що порятунком для неї став син, адже у неї не було часу відлежуватися після хімії бо він вимагав багато уваги.

" Це довгоочікуваний мій синочок, це мій хранитель, мій ангел спаситель, якому я буду вдячна все життя. Я заради нього боролася, заради нього старалася, не опускала руки. Він мій рятівник", - підсумувала вона.

Коли українку атакував другий рак вона проходила лікування в державній лікарні. Зізнається, що там ставлення лікарів було набагато краще, ніж у приватній клініці. У Христини на цей раз був рак соска, тому лікарям довелося його видалити.

"Зараз у мене там просто шрам. Я просила видалити другу молочну залозу, але мені сказали, що немає показань для видалення. Після видалення соска хімія не робилася, мені просто призначили променеву терапію. Чесно, променева терапія мені була гірше, ніж хіміотерапія. У мене була до м'яса спалена шкіра. Шрами, пляма видно досі, криваве місиво замість грудей. Є ризики потрапити в це і втретє, але я вийду, я знаю як з цим боротися", — розповіла вона.

Нагадаємо, що відомий лікар вивів формулу спалювання зайвої ваги за допомогою двох чашок кави.

Як повідомляв портал Знай.ua , риб'ячий жир може поліпшити здоров'я при регулярному вживанні.

Також Знай.ua писав, що лікар назвав незвичайні симптоми covid-19: набряк, тиск, пронос і не тільки.