Вчора, 3 липня 2021 року, Україна грала проти Англії в 1/4 фіналу Євро-2020.

З нашою збірною в цей вечір "вийшли" на поле 40 мільйонів українців, включаючи як простих громадян, так і зірок шоу-бізнесу і навіть президента Володимира Зеленського, який перед кожним матчем (зі Швецією і Англією) зідзвонювався з футболістами, щоб наділити їх вірою.

Збірна України з футболу, фото: Instagram

На жаль, українська збірна закінчила свою участь на нинішньому чемпіонаті Європи після поразки збірної Англії з рахунком 0:4. Голи у ворота нашої команди забили Гаррі Кейн, Гаррі Магуайр і Джордан Хендерсон на четвертій, п'ятдесятій, сорок шостій і 63 - відповідно. Кейн оформив дубль і був замінений у другому таймі.

Збірна України, кадр з відео: YouTube

Популярні новини зараз

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Більшість українців логічно прийняли таку поразку, підтримавши наших хлопців, щоб вони не засмучувалися, адже зуміли історично дійти до чвертьфіналу Євро. Одним з таких громадян виступив Володимир Зеленський, який написав у Twitter звернення до футболістів.

"Хлопці, ви довели, що вмієте битися нарівні з кращими, що маєте сталевий характер, вмієте надихати і об'єднувати навколо себе всю країну. Дякую за цей чемпіонат і впевнений, що далі - тільки краще! Обіймаю кожного з вас від усіх українців! Слава Україні!", - написав він.

Нагадаємо, Андрій Шевченко перед матчем Україна-Англія На Євро-2020 поставив на місце Ярмоленка: "Заткнутися"

Як повідомляв "Знай.ua", капітан збірної України Андрій Ярмоленко віддасть гроші з Євро-2020 на благодійність: "Давно визначився"

Знай.ua писав, катастрофічний провал збірної України в матчі з Англією на Євро-2020: дубль Кейна і розстріл Бущана