Раніше ми ознайомлювалися з простими рецептами вишневого джему і полуничного варення "П'ятихвилинка", які хочеться завжди.
А зараз прийшов час зайнятися приготуванням компоту "Мультифрукт", після якого не потрібно буде йти в магазин за соком з однойменною назвою. Для його приготування нам знадобляться наступні інгредієнти, такі як два яблука, стільки ж персиків, жменю винограду, три-чотири часточки апельсина і 300 грамів цукру. Стільки продуктів береться на трилітрову банку.
Починаємо, звичайно ж, з фруктів, які слід гарненько помити, а банки і кришки простерилізувати. Далі беремо персики і яблука. Їх слід порізати на часточки, а ось апельсини порізати кружечками. Потім викладаємо всі фрукти в банку, заливаємо окропом і даємо постояти протягом десяти хвилин.
За кермо не всім тепер можна: які вікові обмеження запровадили для водіїв в Україні
Українців накриють масштабні перевірки у липні: нові правила варто знати, аби не втратити виплати
Українцям встановили обмеження: не вдасться перевезти через кордон
Київ та інші міста будуть розбиті: волонтерка спрогнозувала невтішне майбутнє для українців
Зливаємо воду в каструлю, додаємо туди цукор і доводимо до кипіння, після чого тримаємо рідину в киплячому стані протягом 5-7 хвилин.
Нам залишається тільки залити банки гарячим сиропом і закатати.
У цього секрету є невеликий секрет. Замість персиків можна взяти абрикоси або нектарини, а також додати часточку лимона.
Нагадаємо, ароматне абрикосове варення: готуємо за перевіреним роками бабусиним рецептом
Як повідомляв "Знай.ua", смачніше бабусиного варення: простий рецепт вишневого джему
Знай.ua писав, полуничне варення "П'ятихвилинка": смачніше бабусиного і сусідського рецепта