Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться простими, але в той же час оригінальними рецептами страв на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано близько 600 тисяч людей.
Цього разу Євген Клопотенко розповів, як смачно і по-новому приготувати курячі котлети з гречкою. "Родзинкою" цього рецепта стали курага і каррі.
"Котлети з гречкою. Новий левел. Щоб мінімально змінити своє життя, спочатку достатньо зробити декілька невеличких кроків. Без гучних революцій. Наприклад, до курячих котлет фіганути курагу, а до гречки - карі. Все. І це вже тупо по-іншому. Ви приклали трохи зусиль і запустили величезний механізм змін. Далі воно все саме піде",- написав кулінар у пості.
Як приготувати:
1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Змішати фарш з курячого філе (400 г) з курагою (100 г). Можна разом все пропустити через м'ясорубку, можна взяти готовий фарш і додати курагу. Додаємо 50 г манки, солимо. Далі формуємо котлети. Смажимо або запікаємо їх.
Гречку варимо з каррі. Просто додайте трохи спеції до крупи.
"Я взагалі зчітив і майже не доклав зусиль. Просто насипав сирої гречки на деко, додав трохи води, карі, зверху поклав котлети і запік то все у своїй паровій печі від @panasonic_ukraine. Крихітка приготувала все сама", - написав Клопотенко.
Як зазначив Євген, завдяки паровій печі він не забруднив зайвий посуд і виконав мінімум дій. А блюдо вийшло "соковитим і пружним".
Нагадаємо, раніше Євген Клопотенко з "МастерШеф" приготував локшину, здатну замінити макарони: просто, але в рази смачніше
Як повідомляє портал «Знай.иа» Євген Клопотенко видав, чого не вистачає українській кухні: "ми на правильному шляху"
Також «Знай.иа " писав, що Рецепт ідеальних пельменів зі свининою від Євгена Клопотенка з " МастерШеф"