Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться простими, але в той же час оригінальними рецептами страв на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано близько 600 тисяч людей.

Цього разу Євген Клопотенко розповів, як смачно і по-новому приготувати курячі котлети з гречкою. "Родзинкою" цього рецепта стали курага і каррі.

"Котлети з гречкою. Новий левел. Щоб мінімально змінити своє життя, спочатку достатньо зробити декілька невеличких кроків. Без гучних революцій. Наприклад, до курячих котлет фіганути курагу, а до гречки - карі. Все. І це вже тупо по-іншому. Ви приклали трохи зусиль і запустили величезний механізм змін. Далі воно все саме піде",- написав кулінар у пості.

Євген Клопотенко, кадр з відео

Як приготувати:

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Змішати фарш з курячого філе (400 г) з курагою (100 г). Можна разом все пропустити через м'ясорубку, можна взяти готовий фарш і додати курагу. Додаємо 50 г манки, солимо. Далі формуємо котлети. Смажимо або запікаємо їх.

Гречку варимо з каррі. Просто додайте трохи спеції до крупи.

"Я взагалі зчітив і майже не доклав зусиль. Просто насипав сирої гречки на деко, додав трохи води, карі, зверху поклав котлети і запік то все у своїй паровій печі від @panasonic_ukraine. Крихітка приготувала все сама", - написав Клопотенко.

Як зазначив Євген, завдяки паровій печі він не забруднив зайвий посуд і виконав мінімум дій. А блюдо вийшло "соковитим і пружним".

Нагадаємо, раніше Євген Клопотенко з "МастерШеф" приготував локшину, здатну замінити макарони: просто, але в рази смачніше

Як повідомляє портал «Знай.иа» Євген Клопотенко видав, чого не вистачає українській кухні: "ми на правильному шляху"

Також «Знай.иа " писав, що Рецепт ідеальних пельменів зі свининою від Євгена Клопотенка з " МастерШеф"