Після поразки у 1\4 чемпіонату Європи 2020 українська збірна повернулася додому. Тут їх з нетерпінням чекали рідні та мільйони українців, адже наша збірна вперше в історії потрапила в 1\4 чемпіонату.
На нападника збірної України Романа Яремчука вдома чекала дружина та маленький син Микита.

Роман Яремчук з сином, скріншот із відео

Після тривалої розлучи з батьком його малюк не стримавши емоцій побіг до татуся та ніжно поцілував його у щічку. Батько теж не стримав емоцій та обійняв найдорожчого, сказавши "Дай цьом".

Роман Яремчук з сином, скріншот із відео

"Син Романа Яремчука Микитка зустрічає тата після повернення з Євро. Пробирає до сліз!", - сказано у повідомленні Телеграм-каналу "Спорт сьогодні".

Роман Яремчук з сином, скріншот із відео

Варто нагадати, що нападник збірної України Роман Яремчук на чемпіонаті Європи 2020 забив два м'ячі. Через це він став одним з кращих футболістів нашої збірної. Варто зазначити, що збірна України вперше в історії потрапила до 1\4 на чемпіонаті Європи.

Нагадаємо, Україна перемогла у другому турі Євро-2020 проти Північної Македонії: Андрій Ярмоленко та Роман Яремчук врятували збірну.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко оригінально підтримала нашу збірну на Євро-2020: "Україно, вперед!"

Також портал Знай.uа писав, що Євро-2020 став справжньою емоційною "бомбою": гол-рекордсмен, найкращий бомбардир і "смерть" на полі.