Якось недавно ми ділилися з вами рецептом шедеврального компоту "Мультифрукт", створеного спеціально, щоб не витрачати час на магазинні соки і приготувати смакоту, сидячи вдома з доступних фруктів.
Але іноді необхідно відволікатися від солодкого, тому зараз поговоримо про заправку - неймовірно зручному її вигляді, за допомогою якої можна готувати борщі, супи і навіть м'ясо з рибою. Для її приготування нам знадобляться наступні продукти-один кілограм солі, по 500 грамів кропу і петрушки, стільки ж болгарського перцю.
Далі беремо кілограм помідорів, ще один моркви і стільки ж ріпчастої цибулі.
Приготування починається з перцю, моркви і цибулі, які слід очистити. Далі гарненько перемелюємо всі інгредієнти в блендері, викладаємо їх в глибоку ємність, куди згодом додаємо сіль.
Стаж, середня зарплата та мінімалка: які сюрпризи готує пенсійна система у 2025 році
Приватбанк масово закриває доступ до рахунків - що вимагає
Вашу квартиру оподаткують по-новому: скільки змусять платити за власне житло
Вагітність від 15-річного коштувала міністерці Ісландії у справах дітей посади: правда спливла через 30 років
Перемішуємо суміш до однорідної маси, паралельно займаємося стерилізацією баночок. Як тільки цей процес підійшов до кінця, заповнюємо тару овочевий заправкою і закриваємо поліетиленовими кришками.
Її можна зберігати не тільки в погребі, але і в холодильнику.
Нагадаємо, смачний і корисний: рецепт справжнього українського зеленого борщу, від якого неможливо відірватися
Як повідомляв "Знай.ua", щавель в банку - борщ на всю зиму: секрет ідеальної консервації
Знай.ua писав, як звичайна петрушка допоможе омолодитися і схуднути: відповідь дієтолога. За один раз можна з'їдати до 100 грамів зелені. До неї рекомендується додавати рибу, яйця або овочеве рагу.